behringer vs modecom :)

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod svejk7 20. 7. 2011 22:49

Moc Vás lidičky prosím o radu. Blázním z integrovaných reproduktorů mé televize. Rád bych si pořídil nějaké jiné, ale chci jen 2.0 sestavu (2.1 sestava za peníze do 3 500Kč asi nebude stát za to). Byl bych rád, kdyby mi někdo fundovaný poradil. Nejraději bych

Behringer MS 20 (nebo MS 40), jelikož splnují můj požadavek ceny do 3 500Kč maximálně, ale jelikož jsou to obojí relativně slabé reproduktory, tak by mě zajímalo, zda-li by dostačovaly na ozvučení. Jelikož od televize sedím cca. 2 až 3 metry. Osobně nepotřebuji žádný rachot (rozuměj, nemusí být extra výkoné a nemusí se mi třepat police), raděj kvalitu, ale nerad bych koupil a zjistil, že repráky musí jet naplno a přece to nestačí. Taky se mi tady moc líbí optický vstup a určitě bych jej využil.

Pokud by to nešlo, tak jsem přemýšlel nad těmito

Modecom MC-HF60 (nebo MC-HF 100), sice jsou také primárně k PC, ale myslím, že by snad (už jen kvůli své velikosti) dokázaly televizi ozvučit. Pokud na to kouknete a kouknete na parametry (které samozřejmě nejsou reálné, ale něco se z nich snad vyčíst dá :), tak zda-li by jste mi poradili. Případně pokud máte pro mne jinou volbu, budu velmi vděčný. Moc Vám díky, nechť Vám ušní bubínky slouží dlouhá léta. o<:)
svejk7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod svejk7 23. 7. 2011 13:26

pravděpodobně mi nikdo neodpoví, tak prosím toto téma smažte ať tu nezavazí, díky
svejk7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod azag 25. 7. 2011 09:27

Já používám Behringer MS-40 k PC v místnosti 5x4 m. Když chci největší hukot, tak mám volume ovladač na 50%, při běžným poslechu 1 m od PC tak 25%. Při 100% bych se podle mě dostal v týhle malý místnosti na úroveň normálně ozvučenýho rockoýho konzertu. Každopádně už při 50% lítá membrána jak šílená.
azag
Junior

Odeslat příspěvekod svejk7 26. 7. 2011 22:19

super díky moc, tohle jsem potřeboval vědět, klidně to tu můžete uzavřít. Pěknej den přeji všem
svejk7
Kolemjdoucí