No tak v tom případě když je to tak tak by ty geniusy fungovaly s receiverem ale je fakt, že když už bych takový receiver měl např od Onkya tak nevím jestli bych chtěl kazit takovýto potenciál receiveru reproduktorama od Geniusu. Nedávno jsem řešil problém, měl jsem PC reproduktory od Creative a to g500 5.1 a chtěl jsem jednak si přilepšit zvukově, ale taky jsem chtěl receiver kvuli žalostné možnosti připojení creativů (neustálé přepojování kabelů z bluray do počítače a z počítače do TV atd). Po mnoha názorů lidí a odborníků mi vyšlo to že Onkyo HT-5405 nebrat a jít do receiveru s například Quantum Quintas nebo Magnat Supreme atd což by mě vyšlo tak na 14 tisíc cca, pak se mi ale dostala nabídka ke koupi Onkyo HT-5305 což je receiver + 5 repro a aktivní subwoofer a jsem naprosto spokojený, koupil jsem ho za 5 tisíc s roční zárukou tzn. o polovic levněji a opravdu si nemohu stěžovat. Jsem takový ten náročný uživatel se sklonem skrblení

takže se snažim z daný cenový kategorie vymáčknout co nejvíce

jsem opravdu spokojený, je to starší verze než 5405, ale paráda, navíc jsem receiver zkoušel propojit u kámoše s Magnat supreme 800 a hrálo to krásně, tudíž když bych pak chtěl vyměnit repro, není problém, v mém případě bych ale spíše investoval do Harman/Kardon z důvodu místa. Takže myslím že tím Onkyo HT-5405 bys chybu neudělal. Nebo pokud chceš ještě více kompaktnosti tak se podívej na Onkyo 22HDX 2.1 který se dá rozšířit na 5.1. Je to muj první receiver a šlo mi o to to nejdřív zkusit postupně i s vzhledem na finance. Proč nabízet někomu s Felicií jako já Passata v plný palbě když můžu mít Oktávu z druhé ruky a pak si ušetřit na Cadillaca že