Wharfedale Diamond 10.7

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod dup82 14. 3. 2012 19:11

Ahoj rozhodl jsem si poridit tyto dva sloupy a zajimalo by mne vas nazor na kombinaci s av recieverem Pioneer vsx-2021 a nebo pioneer vsx-Lx55 co si myslite ze by se k nim vice hodilo.
dup82
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hexxisek 14. 3. 2012 22:43

ten LX55 nevypadá zle, akorákt dotaz, proč Pioneer? =) možná by se k WD hodilo i něco jiného ne? proč né třeba Marantz nebo Denon ?? =) Jo a proč AVR? plánuješ multikanál
Macbook Pro 13" 2011 early / iPhone 5S / Harman Kardon AVR 100 + QLN Qubic 2 / Optoma HD131xe - 90" úhlopříčka / Beats Solo 2
hexxisek
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dup82 14. 3. 2012 22:55

Denon mne moc nezaujal zrovna vzhledem,pioneer puvodne jsem chtel vsx1021,ale z toho seslo zacal jsem koukat dal.u pioneeru mi vyhovuje vice veci jak air tak mnozstvi vstupu hlavne hdmi a zaujal mne i prednesem.Jinak proc Av spravne planuju nakonec multi 5.1 .Jen nevim jak ma 2hdmi vystupi zda tam umi oddelit signal co tam bude
dup82
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dup82 16. 3. 2012 18:49

Prosim jeste nejaka rada a nebo nazor?
dup82
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dup82 20. 3. 2012 17:22

Naskytla se mi prilezitost poridit nove sloupy Canton 509.2 DC jakej je vas nazor azda jsou lepsi nez WD 10.7dekuji moc
dup82
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MakcuPikcu 20. 3. 2012 19:15

Ja osobne by som asi vzal tie canton.Ale ty sa z tohto vela nedozvies.Len vypocut.A predpokladam,ze budes mat len stereo,tak neber receiver.Take stlpy potrebuju stavu a receiver ich neuzivi.A uz vobec z toho nedostanes nejake priestorove podanie zvuku.
Samsung Galaxy ACE 2
MakcuPikcu
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dup82 20. 3. 2012 20:05

Nn planuju to jako domaci kino,docela je chvalili v HDWORLDu a socela jsem na vaskach zda to nezapnout jako druhou zonu ty cantony a mit je na poslech jen v loznici
dup82
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MakcuPikcu 22. 3. 2012 08:00

Vykasli sa na receiver.Tie bedne ti na tom nezahraju.Vezmi stereo.
Samsung Galaxy ACE 2
MakcuPikcu
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dup82 22. 3. 2012 09:07

Bohuzel na pioneer jsem je slysel pouze na AV vsx-1019 a vsx-2016 a to bylo super,nechci to pouze na hudbu,ale take jako predni sloupy.
dup82
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MakcuPikcu 22. 3. 2012 12:32

Tak to si ich este nepocul na nejakom slusnom stereo zosiku.Ak budes mat slusne stereo,tak hudba bude basnicka,ale aj film bude zazitok.Kasli na kino.Aj tak neskor dospejes k nazoru,ze stereo je stereo a budes predavat ;-)
Samsung Galaxy ACE 2
MakcuPikcu
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod hexxisek 22. 3. 2012 12:41

Tak pokud chce domácí kino tak to asi nemá primárně na hudbu...tak proč se tu řeší jak to bude hrát ve stereu ?? A s tvrzením že i stereo je dobrý na filmy nemohu moc souhlasit...jako docasný řešení určitě...ale pokud to někdo s kinem myslí vážně tak tam ten multikanál prostě musí být...nebo aspon já to tak vidím.

Vždycky ve stereu bude lepší stereo než avr..to je i trochu logický...ale pokud tady chce kolega AVR tak proč ho mermomoc přemlouvat =)
Macbook Pro 13" 2011 early / iPhone 5S / Harman Kardon AVR 100 + QLN Qubic 2 / Optoma HD131xe - 90" úhlopříčka / Beats Solo 2
hexxisek
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dup82 22. 3. 2012 16:56

Jde o to ze bohuzel na zbytek mi jeste myslim centr a zadek chybi cca20tisic takze pozdeji bych zbytek dokoupil,ale jelikoz vybiram AV minimalne dvou zonove tak mne napadlo jak by hrali ve stereu kdybych je pak presunul do loznice a byli jen ve stereu,ale nevim zda by manzelka skousla investici dalsi do stereo zes.proto bych je mnel ve druhe zone.
dup82
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hexxisek 22. 3. 2012 21:35

Manželky a přítelkyně = peklo :-D závidím každýmu chlapoj, kterýmu do toho baba neradí :-)

Hrát ti budou..ale samozřejmě že stereo zesik ti to za ty prachy zahraje líp..ale to víš asi i sám. Být tebou to zkousnu, udělej si multikanál ke své spokojenosti když o to tak stojíš, nevypadá to že by si jsi nějak hrotil stereo a že ti jde primárně o kino...takže pokud ti to tak bude vyhovovat, není co řešit...pokud se ti to libit nebude, je možnost to vrátit, popř. prodat....uvidíš sám =)
hexxisek
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dup82 22. 3. 2012 22:58

Spis jde i o to ze planujeme caparta tak se i setri na veci pro nej
dup82
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dup82 22. 3. 2012 23:02

Takze ty Cantony jsou dobra volba i pro pripadne stereo.ktere by treba prislo casem pokud by se zadarilo?
dup82
Mírně pokročilý

Další stránka