Adam Audio

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Audiofiller 6. 7. 2012 23:59

Andrejsvk: Jak můj dotaz souvisí s Bínovo sluchátkama? :-)
Jinak ohledně malé poslechové vzdálenosti (1m) mi je jasný, že mohu mít i vetší F7, nebo A7X. Nic se tím nezkazí. Ale můj dotaz jsem směřoval obráceně, jestli jsou A3X dostačující pro Bínu ve spodních frekvencích. Ptám se v souvislosti s mojí koupí, nerad bych byl ochuzen o BAS, to pak raději větší model. Jestli to bude co se týče basu v pohodě tak mám v tomhle směru jasno, že vemu A5X, protože rozměrově jsou pro mě vyhovující.
Audiofiller
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 7. 7. 2012 01:37

myslel som, ze bina je rozmaznany, a ty urcite tiez :mrgreen:
ale tak ako pocuvat sa to da, pocut tam vsetky nastroje, tka preco by sa nedalo no :mrgreen:
Topping E50 + Focal Alpha 65
LG OLED42C21

ignore list : Petulda, Peny, bacil2, platprd
Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Odar 7. 7. 2012 09:37

Napíšem to inak - v porovnaní s Noble Audio Lucid mám málo basov aj ja, ale žijem ;-)
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod hmpf 7. 7. 2012 11:57

Brácha má obyčejné M-Audio BX5a tak jsem mu je na den vzal. Samozřejmě ty bedýnky maj k ideálu daleko, podpis Lyry je, ale znát u každé písničky.
Se sluchátkama to je složitější přál bych si aby to bylo průzračnější a tenčí, pak tam člověk slyší křehkost a emoce. Ještě se to rozehrává třeba se to ještě otveře. Ale zatim to je opravdu na mě analogové a to nejen s LCD2, ještě to prý jde přiostřit..
Docela se teďka už nedivím, že někomu se zdá Sirius až moc klidný. Opravdu mě přijde jako by to bylo lazené s láskou k analitickým sluchátkům alá K701/HD800 jak Casea traduje či pořádným bednám které více odhalí pak to je uričtě bomba.
Naposledy upravil hmpf dne 7. 7. 2012 12:51, celkově upraveno 2
Sveda Blipo PRO, Alessandro MS1000
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Odar 7. 7. 2012 12:02

A Orion Lite + AMP si nemal moznost vyskusat?
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod hmpf 7. 7. 2012 12:08

Na highendu byl jen Orion Lite, nevim jestli to bylo už rozehrané, ale přišlo mi to pro sluchátka málo bez zesilovače. Přemýšlím o tom, ale vím, že bych k tomu musel dokoupit zesilovač a to už bych se dostal na cenu kterou za hifi dát nechci. Navíc málo kdo má sestavičku jako ty nebo třeba Bery u mě by Orion asi smysl zatim neměl, ale investice do budoucna by to byla asi dobrá no.
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Audiofiller 7. 7. 2012 12:21

OT: Hold Lyra asi není úplně ideální pro LCD2. Je to trochu jiný druh sluchátek a tak to chce asi upravit Lyru. Dej tomu ještě čas. ;-)
Audiofiller
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hmpf 7. 7. 2012 12:25

Přesně, ty sluchátka maj bohužel taky k ideálu daleko tak to nemaj jednoduchý na druhou stranu bych to měl mít k nim vyladěný, mam to teprve týden a zvuk se dost změnil za poslední dny, takže rozhodně na rozehrání věřim. Ale dost k mé sestavě zbytečně předbíhám :-) pak dám vědět.
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 7. 7. 2012 12:31

hmpf píše:M-Audio BM5a

tak to si tie dynaudia ale riadne urazil, m-audio ma katastrofalne bedne
LG OLED42C21

Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 7. 7. 2012 14:26

U A3X mám basu naprostý dostatek, do hloubky jdou taky slušně. Poslouchám ze vzdálenosti cca 2,5 metru.

Andrej to s těma JH16 trefil, pořádnej hlubokej bas ve srovnání s nima nemaj snad žádný rozumný bendy.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Audiofiller 7. 7. 2012 15:01

Tak to mě těší. :-) Trochu jsem se bál, abych nepostrádal bas u A5X, to bych pak vzal větší model. Když to vyjde a koupím ty A5X, tak asi pořídim k nim i Sub7, který využuju při filmech a hrách na PC.
Audiofiller
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Odar 7. 7. 2012 18:30

<OT>
Audiofiller píše:není úplně ideální
Ideal nenajdes nikdy. Neexistuje. Treba hladat co najmensie zlo. Potom to nejako ide 8-)
</OT>
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Audiofiller 22. 7. 2012 20:22

Tak od pátku mám repro doma. Zatím je teprve rozehrávám, ale už teď je z nich znát velký potenciál. Uvidíme dál, ale už teď jsou o dost lepší než Geniusy. :D
Audiofiller
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Andrejsvk 2. 8. 2012 22:07

tak jak? :-))
LG OLED42C21

Andrejsvk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Audiofiller 3. 8. 2012 00:54

Jo, chystám se něco sepsat, zanedlouho něco sepíšu... ;-)
Audiofiller
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka