Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
ThalesX píše:Ano, stačí odšroubovat basák, ale za kterým z nich to ti nepovím. Demontáž basáku nenese žádné riziko pokud si nevezmeš do hlavy že při zpětném zašroubování strhneš závit za každou cenu. Též bych uvítal přesné rozměry skeletu a bassreflexu. Snažím se dokumentovat výrobu nejen Tesly, ale i výrobců které používali Tesla a později TVM reproduktory. Bohužel výrobky AQ osazené těmito reproduktory kvalitou zrovna nevynikaly. Alespoň ne ty, které se mi dostaly do rukou. Jestli byla kvalita vyšší u řad které nebyly osazené reproduktory TVM nevím, ty jsem neměl v ruce, ale měl jsem možnost prozkoumat provedení jednoho jejich Subwooferu osazeného reproduktorem Eminence. Bohužel jsem opět nabyl dojmu že si výrobce dělá legraci. Dělám to velmi nerad protože bych českého výrobce rád pochválil a podpořil, ale nejde to. Naděje však umírá jako poslední.
Jen jako ukázka přikládám fotky výhybky z jiných AQ třípásmovek. Omlouvám se za mizernou kvalitu, bylo to foceno fakt narychlo a ve špatných podmínkách, nicméně přesné schema jsem vykreslil.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků