Reprosoustava MAGNAT VECTOR 77-Vaše zkušenosti??

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod karlos4_2010 14. 3. 2013 13:42

tak že Onkájou !? :-D
karlos4_2010
Junior

Odeslat příspěvekod krovak_cze 14. 3. 2013 13:48

kofola01 píše:jinak začínám být alergický na blby hodnotící zvuk jako suchý, co to je suchý zvuk?

to bude pripad repro na kterym neparkuje kytka :D
krovak_cze
Pokročilý

Odeslat příspěvekod karlos4_2010 14. 3. 2013 14:06

kytka na repro?... zabil bych!
karlos4_2010
Junior

Odeslat příspěvekod kofola01 14. 3. 2013 14:12

já bysem si asi koupil NAD nebo CA nebo Harman, onkyo neznám zvukově :-D
kofola01
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Marek44 14. 3. 2013 15:45

co je to za skvělého bubeníka :?: 8-P
Marek44
Junior

Odeslat příspěvekod kofola01 14. 3. 2013 17:19

tenhle je lepší
http://youtu.be/gSwRTsugCKU

-- 14. 3. 2013 18:24 --

a tenhle je taky krutopřísnej
http://youtu.be/bQ2_IjzILF8
kofola01
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Marek44 14. 3. 2013 18:34

jo :shock: mam o bubenících jiné představy,
kdyby hráli tak jak se u toho kroutí a xichtí to by byl nářez 8-D
basista z prvního klipu je boží :tleskani
Marek44
Junior

Odeslat příspěvekod karlos4_2010 14. 3. 2013 18:42

taky pohoda bubeník i basák...a vocal od 00:45 min. :-D Napalm Death - From Enslavement To Obliteration (Music Video) - na you tube
karlos4_2010
Junior

Odeslat příspěvekod Janeiro 14. 3. 2013 21:33

"jinak začínám být alergický na blby hodnotící zvuk jako suchý, co to je suchý zvuk?"

Ja zas zacinam byt alergicky na experty, kteri napisou perlu typu: " sony je blevajs a pionyr vicemene taky"
Ktere modely Sony a Pioneeru mas konkretne na mysli? Kolik z nich z posledni doby si jich slysel? S cim je porovnavas?
Janeiro
Junior

Odeslat příspěvekod kofola01 15. 3. 2013 01:07

všechny, sony už snad ani nevyrábí stereo zesilovače, protože by si tu jejich zvukovou nirvánu nikdo nekoupil, tak se zaměřili raději na AVR, kde lidi nakupují podle funkcí.

sony je dnes někde na úrovni samsungu či panasonic, co se týče audia.
kofola01
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod karlos4_2010 15. 3. 2013 13:12

Tak jsem poslouchal mé nové bedýnky (rozehrané) a můj prvotní a prozatímní závěr zní:ANO polepšil jsem si.Ještě dovybavím banánky na terminále.Použité komponenty AVR-Technics SA-DX 950 /CD-Technics SL-PS 7. Pro porovnání jsem vybral cd Marillion-A singles Collection a vinyl Pink Floyd-The Wall.Gramec Sony-PS X 55.Zápor Magnatu Vector 77 oproti TVM ARS 335/4 vidím jediný a to jsou slabší basy,což mi ale nevadí (mám Magnat aktiv.woofer,ten to dožene).Jako plus vidím pak už všechno ostatní.
Oku lahodící štíhlá skříň s hroty.Zvuk je o dost lepší,je slyšet přeliv z L na P kanál (TVM-vyzněli v tomto směru jak mono,tak nějak jednoprostorově)...a jsou o hodně ostřejší,jako celek jsou čistčí,výšky mají c a né cs,objevil jsem i ´´nové´´hrané pasáže,které na TVM ´´nebyly´´ :-) .Třeba činel nejen zvoní,ale i doznívá,slyšet jsou i prsty klouzající po hmatníku.Taky mám pocit,jako by kapela byla blíž mně či já jí.Při zesílení na 80proc.výkonu pořád hrají dobře,nijak zkresleně (TVM-ka už spíš hučely).
Vím,že to je katalogovka kolem 17-tis,tak že pro fajnšmekry ´´voničem´´ :grr: ,ale jsem zas o kousek výš.Jak jsem již psal,začínal jsem v roce 1975 s kotoučákem Tesličkou B-400 a ten hrál i bez beden, :-) tak co nééééé? Největší sranda je,že po týdnu od koupě koukám na audio bazary,na repro kolem 30-tis a sním :-( .Co řeknou Magnat(y) Vector 77 na vinyl,písnu.Tak zdar zvukoví nadšenci a okomentujte mně!karlos
karlos4_2010
Junior

Odeslat příspěvekod kofola01 15. 3. 2013 20:32

nato se vyprdni, to je takovej sport
někteří muži si honí tričko na autách a někteří na hifi, ale radost z hudby ti stejně nezaručí ani ty nejdražší bedny.

například já mám bedny za 50 tisíc a stejně většinu času poslouchám v práci 15 let staré regálovky a doma poslouchám tak s bídou dvě hodiny týdně.
kofola01
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Janeiro 15. 3. 2013 21:09

Kofola01: všechny, sony už snad ani nevyrábí stereo zesilovače, protože by si tu jejich zvukovou nirvánu nikdo nekoupil, tak se zaměřili raději na AVR, kde lidi nakupují podle funkcí.

Michas tady hrusky s jablkama. O stereo zesilovaci tu nikdo nepsal, tazatel jasne napsal, ze chce AVR. Slysel si nektery z novych AVR Sony?
Janeiro
Junior

Odeslat příspěvekod kofola01 15. 3. 2013 21:39

já nemám chuť poslouchat avr v cenové relaci 5-10 k, ačkoli nejsem náročný posluchač, tak sem nějaké takovéhle avr slyšel a ...

ono skutečnost je dokonce tak tragická, že pokud si zapojíš digitálně do PC nějaký avr tak v cenovce 6 tisíc, tak to hraje mnohem hůř, než nějaký obstarožní (20 starý) stereofonní zesilovač střední třídy, který tam napíchneš analogově na integrovanou zvukovku.
kofola01
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Janeiro 15. 3. 2013 23:15

To vazne nema cenu. Pokud si prectes co v tomto vlakne tazatal pise a jakou radu hleda, tak jasne zaznelo ze CHCE AVR. Na jinem miste zminil cenovou relaci 8-12 tis . Ty jsi napsal ze sony je blevajz, ale sam si zadne v teto cenove ralaci asi neslysel, protoze AVR receivery v teto cenove relaci pohrdas. takze nejspis papouskujes nazory z diskuzi, ktere odrazeji mozna situaci pred peti lety. Pioneer v teto cene ma nekolik povedenych modelu, ktere sice nejsou zvukove proti stereo zesilovaci stredni tridy nic moc, ale proti jinym AVR ( a tato cenova relace neni ani stredni trida AVR, ale spise nizsi trida) v teto cenove relaci obstoji docela slusne. Proti stereo zesilovaci maji navic jednu podstatnou vyhodu: poskytuji to, co po nich tazatel zada- reprodukci 5.1 zvuku
Janeiro
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka