Tak jsem poslouchal mé nové bedýnky (rozehrané) a můj prvotní a prozatímní závěr zní:ANO polepšil jsem si.Ještě dovybavím banánky na terminále.Použité komponenty AVR-Technics SA-DX 950 /CD-Technics SL-PS 7. Pro porovnání jsem vybral cd Marillion-A singles Collection a vinyl Pink Floyd-The Wall.Gramec Sony-PS X 55.Zápor Magnatu Vector 77 oproti TVM ARS 335/4 vidím jediný a to jsou slabší basy,což mi ale nevadí (mám Magnat aktiv.woofer,ten to dožene).Jako plus vidím pak už všechno ostatní.
Oku lahodící štíhlá skříň s hroty.Zvuk je o dost lepší,je slyšet přeliv z L na P kanál (TVM-vyzněli v tomto směru jak mono,tak nějak jednoprostorově)...a jsou o hodně ostřejší,jako celek jsou čistčí,výšky mají c a né cs,objevil jsem i ´´nové´´hrané pasáže,které na TVM ´´nebyly´´

.Třeba činel nejen zvoní,ale i doznívá,slyšet jsou i prsty klouzající po hmatníku.Taky mám pocit,jako by kapela byla blíž mně či já jí.Při zesílení na 80proc.výkonu pořád hrají dobře,nijak zkresleně (TVM-ka už spíš hučely).
Vím,že to je katalogovka kolem 17-tis,tak že pro fajnšmekry ´´voničem´´

,ale jsem zas o kousek výš.Jak jsem již psal,začínal jsem v roce 1975 s kotoučákem Tesličkou B-400 a ten hrál i bez beden,

tak co nééééé? Největší sranda je,že po týdnu od koupě koukám na audio bazary,na repro kolem 30-tis a sním

.Co řeknou Magnat(y) Vector 77 na vinyl,písnu.Tak zdar zvukoví nadšenci a okomentujte mně!karlos