hexxisek píše:to s tou prioritou bedna x zesilovač nemusí být uplně pravda

můžeš mit sebelepší bedny a když k nim neni dostatečně silnej zesilovač tak to bude hrát jak mrtvola...skoro bych to viděl naopak
není to tak, záleží taky hodně na bednách (některé jsou na zesilovač náročnější jiné nikoli). Měl sem možnost poslouchat mission 783 na nějakým technicsu střední nižší třídy a hrály víc než slušně.
prostě zesilovač dělá hodně, ale bedny mnohem víc.
-- 18. 3. 2013 18:32 --karlos4_2010 píše:áááá do pr...

ty bedny jsem před tejdnem koupil,na to,že je prodám to nevypadá.Pojedu vždycky na AVR,jen koupím vyšší,ale co když dokoupím jen DVDP a cd budu pouštět na něm.Polepším si zvukově,třeba v Onkyu AVR+DVDP ?

DVDP k ničemu nepotřebješ nech si ten blu ray, dekoduj v avr a prachy vraž do nějakého slušného avr.
tamto onkyo
http://hifibazar.cz/detail.asp?id=1680 dle mého názoru nebude vůbec špatné (na tvé poměry). Budeš mít ještě rezervu na o dost lepší bedny.
navíc tam máš předzesilovač pro gramec, což je tak ušetřených 3 tisíc za samostatnej předzes. avrka dneska moc předzes pro gramec nemívaj. Další super věc je, že tam můžeš až budeš mít nějaký lepší bedny využít bi amp, i když ten avr má i tak kurevský výkon.
Onkyo TX-SR876 dokáže poskytnout vysoce výkonný zvuk pro domácí kino. Zvukové vlastnosti neposkytují tak maximální detail jako některé cenově srovnatelné receivery, které jsem měl možnost slyšet, nicméně jsou také velmi zajímavé. Celkově je však nabízen za velmi zajímavou cenu 2099 kanadských dolarů.
-- 18. 3. 2013 18:45 --ale já bych do něj stejně nešel, ve střední třídě podle mne dominuje NAD, a ty na to nespěcháš, tak bych si počkal na nějakýho nada.