od joudá 2. 5. 2013 22:27
ty DC4t bych nebral, to sou repáky nahouno
jako průměr membrány 100 mm "u basáku" to je zoufale málo, takovéhle bedny prostě jsou obětí designéra, to přehraje kdejaká regálovka i na basech.
ty homemady se scanspeakama vypadají pěkně, ale u nich je zase problém, že to je dvoupásmovka s 165mm reprákem, to bude bez subu velmi pravděpodobně mít málo basů, ale furt to bude hrát lépe než ty 100mm hrůzky.
já mám poměrně dobré zkušenosti s monitor audio, ty repra hrají vážně dobře, ty mission co si házel to sou všecko nízké modely.
být tebou, tak bych si udělal výlet po pár inzerátech. Jinak stáří repro obecně, třeba pro mne není vůbec důležitý faktor, tam jde spíš o to v jakém jsou stavu. Mám tu 30 let staré repráky bez jediného šáhnutí a vypadají jako nové.
závěsy původní naprosto perfektní, dokonce i elyt na výhybce, co tam je na basy má plnou kapacitu, tak sem ho ani neměnil.
stáří bych neřešil, akorát při převzetí je trochu vybudit potom taky zmáčknout všechny membrány až na doraz, aby si viděl jak se chovaj závěsy a to je asi tak všechno co je třeba zkontrolovat.
jinak ty závěsy se dají taky docel slušně obnovit regumem, ale zase to chce nenechat ho na tý gumě moc dlouho, aby se z ní nestalo uplné bláto.