pripojeni z906 k PC

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod tajnik 8. 6. 2020 10:48

Ano. To centr taky nehraje. Signál jde jenom do těch repro, které zrovna svítí.
tajnik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod huld4 8. 6. 2020 11:28

Tomu moc nerozumim. Pri 3D effectu prece hraji vsechny bedny vcetne centru. Hlas jde z centru, ale zvysovani jeho hlasitosti se nezveda hlasitost hlasu.
huld4
Junior

Odeslat příspěvekod tajnik 8. 6. 2020 14:00

Jakej je teda podle tebe rozdíl mezi 5.1 a 3D? Už to máš doma jedenáct let, tak bys už mohl vědět, co to umí a jak to nastavit.
tajnik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod huld4 8. 6. 2020 15:57

11 let to nemam, ale to neni podstatny.
Nevim proc resis jak dlouho to doma mam. Nebo i vis jak dlouho mam tuhle TV, jak dlouho Netflix u ktereho to resim? Vetsinu z tech 7 let jsem to pouzival na jine TV a pouze TV pripojenou pres pocitac. PC s repraky jsem mel pres jacky.
Nejsem odbornik a proto se ptam. 3D je podle me jen simulace 5.1, ale pres opticky kabel + TV podle me nic jineho ani nastavit nejde(kdyz nepocitam 4x a 2x repro).

Tzn. otazka je porad stejna jako na zacatku. Lze regulovat repraky zvlast, kdyz mam pripojeno pres optiku k TV?
huld4
Junior

Odeslat příspěvekod tajnik 8. 6. 2020 18:46

I na 3D jde hlasitost centru přidat, jak vidím, ale zesílení není moc patrné.
Takže bych zkusil ubrat front, rear a sub, pak přidat centr na nejvyšší dostupnou úroveň, aby byl nejhlasitější, a pak zesilovat celkovou hlasitost.
Na televizi si nastavím zvukový výstup z těch, které se tam nabízejí. Já to mám u Panasonic pod MULTI AUDIO. Někdy jde vybrat buď z 2.1 nebo 5.1, někdy jen 2.1 Dual channel, je to různý.
Netflix ani jiný stream nepoužívám, takže jaké zvukové stopy jsou u kterého filmu dostupné nevím.
tajnik
Mírně pokročilý

Předchozí stránka