Jak vyplývá z této diskuse na HighEnd Foru, tak by MF M1DAC měl být zvukově lepší než např. M Dac od Audiolabu (20 tis. kč), čemuž bych věřil, protože ten M Dac Audiolab bude asi dost podobný jaký je v Audiolabu 8200 CDQ, který jsem měl cca. rok doma.
cituji :
Re: Casea Orion lite - D/A převodník
Příspěvekod Jiri » stř 12. čer 2013 17:51:30
lynxtwo:
Uznávám, že jsem se přehlédl, ty další 2 doporučené DACy zmiňoval Sekal, takže v tomto se omlouvám.
Hele já jsem si ten CDQ8200 chtěl koupit, protože se všude o tom psalo jaká je to naprostá bomba. U mě při přímém porovnání s CASEA se mi to nepotvrdilo.
To že novější M-DAC (mimochodem o 30% levnější proti DQ8200) je opět naprostá bomba mě nechává již klidným, když vím, jaký skok mezitím udělala s novým modelem CASEA a jeden slovenský prodejce co prodává AUDIOLAB M-DAC i M-F M1DAC napíše :"My máme obydva v ponuke. Ak ti ide o kvalitu zvuku, Musical Fidelity je lepší (aj lacnejší). Ak ti ide skôr o reguláciu hlasitosti, prekrásne nočné svetlá a rôzne filtre, tak Audiolab."
Závěrem bych to tedy ukončil tím, že jako ztráta času testovat M-DAC se to se jeví jenom mně. Ostatním ho samozřejmě vřele doporučuji otestovat. :thumbup:
hFX mini PC transport -> Meitner MA-1->MF NuVista M3->JM Lab Mezzo Utopia
Jinak, kámoš ten MF M1DAC porovnával s BENCHMARK DAC 1 USB
http://www.hifionline.cz/d-a-prevodniky ... dac-1-usb/ na skutečně high-end sestavě a moc velký zvukový rozdíl mezi nima neslyšel (propojen koaxem)
-- 5. 11. 2013 13:41 --V lednu bych měl jet asi na měsíc služebně do zahraničí. Takže bych ti ten integráč MF M3i mohl teoreticky na cca 3-4týdny zapůjčit, abys měl představu ... Ale musel by sis zaplatit poštovné a to asi nebude do Anglie nejlevnější