Bezdrátové repro pro nenároční domácí poslech

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod mlest 29. 6. 2014 18:08

Ahoj, chtěl bych si pořídit nějaké bezdrátové repro pro nenároční poslech na doma. Stačí na ozvučení menší místnosti, nic náročného.

Chtěl bych si hudbu pouštět z mobilu přes bluetooth ale stejně i mít možnost repro připojit k PC přes obyčejný audio jack.

Samozřejmě jsem koukal na výběr e-shopů, ale je toho opravdu moc, cenové skály jsou obrovské a kvalitních recenzí coby šafránu. Popravdě ani nemám přesní kriteria ceny, obecně ale platí, že nerad kupuji šmejdy, ale nerad příplácím za to, co nepotřebuji (nebo nepoznám).

Mám doma jeden Raikko Vacuum Dance, ale to je spíš takové chrastítko :-) Chtělo by to něco lepšího.

Díky za jakékoliv rady!
mlest
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mlest 29. 6. 2014 18:24

Děkuji, těch 400 euro je už moc, těch 250 bych ještě možná překous ale vůbec bych se nezlobil, kdyby tá cena byla ještě o fous nižší :-[ Zapoměl jsem říct, že by se mi docela líbíla taková ta all in one varianta, prostě jedna hezká krabička. Nezná někdo něco takovhé?
mlest
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Trymore 29. 6. 2014 18:40

http://www.teufelaudio.com/headphones/b ... 13584.html
stereo v krabičke, máš v tom aj batériu na niekoľko hodín hudby:) ale cena sa mi zdá vysoká.

alebo toto:
http://www.teufelaudio.com/raumfeld-aud ... p9531.html podľa mňa naj riešenie
Trymore
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mlest 29. 6. 2014 18:57

Hele něco jsem si o tom přečetl a vypadá to docela dobře. Jenomže o značce Teufel jsem před tím neslyšel a koukám, že je to tady v ČR docela problém koupit. Mně by ani nevadilo to objednávat ze zahraničí, ale pak se byrokraticky docela zkomplikuje odepis DPH a do toho nechci :pozor Nevíš náhodou jestli to někdo prodává u nás?
mlest
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dkdkdk 29. 6. 2014 18:59

Mrkni na Philips Fidelio P9
dkdkdk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mlest 29. 6. 2014 19:06

Děkuji, ale už se pomalu cítím jak nevděčník :)) Taky ty Fidelia P9 nemohu nikde v ČR najít. Máš typ?
mlest
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod konecnyvopa 30. 6. 2014 07:43

Rotel RB-1552 + RC-1580, NAD, Yamaha, Audio Physic Classic, Triangle, Heco Celan GT 702, DALI, XAVIAN, USHER, CA DacMagic
konecnyvopa
Junior