@Nick Slaughter a nielen Ty
Su dva sposoby ako sa stym vysporiadat. A oba su nakladne. Jeden je menej narocny na cas druhy zabije casu vela a výsledok nemusi vzdy skoncit úspechom.
Sam pises ,ze zaves pomohol no mohol byt silnejsi. Ak mohol byt silnejsi tak sa zas budes pytat a kolko mal mat zahybov.... To je to preco sa ja osobne chcem zavesom vyhnut.
Nastastie ich na okna nepotrebujem, no v Trymore-ovom pripade by tam rozhodne chybat nemali.
Dalej, koberec. Ten pomoze ale zas je potrebne aby to bol koberec idealne od steny po stenu. Potom sa zas opytam a co zena? Chcela mat plavajucu podlahu a ja jej tam dam koberec?

A zas cena. Koberec do miestonosti 3x4m nie je prave najlacnejsia zalezitost.
Nabytok ano ale aj tu platia urcite pravidla. Vela ludi odporuca kniznice, ale zas nie kazdy to moze do miestnosti natrepat a nie kazdy je knihomol. A robit to na rady "odbornikov" ktory Ti radia navstivit antikvariat....

No, ja osobne si to predstavit neviem.
Spät k tym dvom spôsobom.
1. Dat si to urobit autorizovanou firmou.
Drahe, ale usetri to cas no rozhodne nie nase prostriedky.
2. Urob si sam.
Znovu nakladne no nie tak ako v pripade cislo 1, ale zas to chce cas a skusanie a nie vzdy so zarucenym výsledkom veducim k maximálnej spokojnosti.
Dalej ak to aj robit tak bez citania skusenosti iných, meracieho mikrofonu a samozrejme casu a prostriedkov je to uz v zarodku cesta zarubana.
Nenutim nikoho suhlasit s tym co som napisal no rozhodne takto to vidim ja. A ako jeden z mala kto mi je z casti vzorom je Slayers
memberlist.php?mode=viewprofile&u=71461http://galerie.avmania.e15.cz/member.ph ... &uid=71461