od snejdy 7. 11. 2014 14:45
bose C2 III mají tu automatickou korekci, jednak jsem to někde četl (už nevím kde) a jednak je mám v práci na stole. Měl jsem i creativy T30 (jen na chvíli na otestování) a i když creativy hrály hlasitěji, přišly mi příliš ostré na středech, možná i ve výškách... tahalo mě to za uši. Ale nepopírám že v kategorii PC repro v téhle ceně jde i tak o jedny z nej... Bose mi zvukově přišly mnohem prostorovější a jemnější a díky zvukovému procesoru i lepší podání napříč hlasitostmi... creativům na nízkou hlasitost chybí ráz a na hodně vysokou už jdou do limitace, kdežto bose si to šteluje... Ve výsledku jsou ale velmi srovnatelné, jedny mají lepší to a druhé ono, nedá se říct že by jedny z nich byly objektivě lepší.
Jinak koukám žes nadhodil i C20, pokud se ti chce investovat tak dál nerozmýšlej a ber je, neboť zvukově nakopou všem ostatním z výběru.
Ještě více bych doporučil Bose MusicMonitor, ale ty už jsou cca za 8 tisíc. I když oproti C20 už je to jen malý rozdíl, a hrajou srovnatelně jako C20 ale jsou o mnoho menší, skvěle se dají vozit někam na dovolenou a tak...
DESKTOP: PC -> optika -> AUNE X1sPro 7gen, Sennheiser HD660s, NAD C326BEE + Klipsch RB-81II + Klipsch SW-112
PORTABLE: HiBy R3II (512GB), FiiO FH7 (bal.), DALI Katch G2, B&O Beoplay A1 2nd, Sennheiser Momentum TWS4