Repro k PC

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod supfor 12. 11. 2014 16:23

Také mám dobré otočné křeslo,klávesnici,myš Roccat,monitor Eizo,výkonné PC.Akorát to nemám vystavené pro okolí.Mám pěkný nábytek v ložnici.Otevřu dvířka,vysunu desku s klávesnicí(jsem cca 1m od monitoru) a sedím ve volném prostoru.Vše mám poruce,-dole PC+výsuvnou tiskárnu,nad monitorem světlo + poličky se vším k PC. Nikoho neruším,neznám boční odlesky na monitor.Hudbu nepouštím(na to mám obývačku).Na PC i pracuji(programování v Excelu).
Skončím,zasunu desku,zavřu skříň a je uklízeno.Žáden prac,stůl s harampádím nezůstane hyzdit ložnici.
Takto mi to vyhovuje a nic nechybí.Měl jsem monitor 19" 5:4,teď mám 24" 16:10 a tím je menší prostor na ty repráky.Ale žádné drama se nekoná.Takže tolik pro někoho na zasmání a už se tou nepodstatnou odbočkou od tématu nezabývejme.
supfor
Junior

Odeslat příspěvekod ThalesX 12. 11. 2014 17:03

Jak si mluvil o srozumitelnosti tak mě napadá - nechceš ty to v podstatě jen na Skype (nebo jiný VoIP) aby bylo dobře rozumět mluvenému slovu a vše ostatní je nepodstatné? Pokud by to tak bylo dost by to upřesnilo na co se zaměřit. Zcela automaticky by pak odpadly všechny 2.1 systémy, nebylo by potřeba ani víécepásmových sosutav a soustředil bych se na výběr jakéhokoliv systému s co největšími širokopásmovými reproduktory které se ti tam podaří nacpat. Cokoliv jiného by nemělo smysl a bylo by spíše ku škodě. Něco ve stylu Bose by se pak jevilo ve zcela jiném světle.
ThalesX
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 12. 11. 2014 18:36

Výkonné pc zavřené v nějaké skříni a chlazení nic? Co je podle tebe výkonné pc ?
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod supfor 12. 11. 2014 19:04

Snad už naposled ta skříň a doufám,že zde nepřejdeme z repráků na hodnocení kritérií PC (slabé-dobré-výkonné-super apod.).Mám AsusP8Z77-V Deluxe/GTX670/IB i5-3570K/8GB RAM/SSD +HDD/Wind 8.1 -64. S větráním nemám problém,teploty jsou hluboko pod limitem.Všechny hry a programy jedou bez problémů s vysok.nastavením.Takže,mám výkonné PC.Nějak Tě ta skříň začíná zajímat,tak další informace možno mailem.Nebudeme tím tady ostatní unavovat.

-- 12. 11. 2014 19:27 --

To ThalesX: Semtam si pustím na HBO Go nějaký film.Tam chci dobře rozumět mluvě a ne abych musel luštit nějaké huhňavé zvuky.
supfor
Junior

Odeslat příspěvekod supfor 14. 11. 2014 20:48

1.Creative (např.T12) jsou uváděny jako Inspire nebo GigaWorks.Je to stejné?
2.Ve specifikacích dodavatelů jsou neuvěřitelné zmatky.Rozměry T12 Wireles a bez Wireles jsou někde rozdílné a přitom by měly být asi stejné?
supfor
Junior

Odeslat příspěvekod supfor 18. 11. 2014 19:40

Creative - vše již zjištěno, - vyřešeno.Konec!
supfor
Junior

Předchozí stránka