Repro k PC cca 2 - 5tis kč, max 22cm na výšku

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Prezdika 21. 10. 2014 14:16

souhlas
Prezdika
Junior

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 21. 10. 2014 14:20

Protože mají 27cm na výšku, to už je dost, takový krávy by mi u pc překážely. Pokud budou hrát ty 3ky slušně třeba jak ty Kurzweily a hlavně budou ok bez problému, budu spokojený, za 2 litry co víc řešit. K Pc mi to na hry, zvuky z netu atp. stačí, případně tu mám sluchátka. Hudba je mi prakticky ukradená, tu nějak neřeším a na filmy mám domácí kino se subem čili po basech v tomto případě nějak neprahnu.
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod JohnyBuchar 21. 10. 2014 14:22

Ale jde o nové bedny, nové technologie kryptonitu, čili i 2cm reproduktor a 1L ozvučnice zahraje krasné plné basy od 30Hz :D.
"Vyčištěné uši jsou nejlevnější upgrade poslechového řetězce"
STEREO: SMSL, Yaqin, Aurum Cantus,REL SLUCHÁTKA: Little Dot, Shure
JohnyBuchar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Trymore 21. 10. 2014 14:35

Aha, to musi byt fajn, pri pc pocuvat smejd, koli hudbe strkat do usi sluchadla a pre basy zapinat domace "kino" so "subwooferom". Mat tak jeden stereo system v suhrnnej cene tychto srandiciek, bolo by to praktickejsie a zvukovo uplne inde.
Trymore
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 21. 10. 2014 14:42

Jo jasně, budu mít jeden systém a když večer nechci rušit přítelkyni, tak si místo sluchátek dám co ? A když se budu chtít dívat na film, tak budu stěhovat kino od PC k televizi? Nechápu proč by to měl být u PC šmejd takový repro. Spousta lidí má chrchláky za pětistovku a stačí jim to. Já chci něco co se podle mě dá v pohodě poslouchat a volím tohle. Na různé situace mám různá zařízení, nevím co je na tom nepochopitelného. Mladá má u svého počítače Bose C2 a jak je spokojená. Jsou malé, nezavazí. Vedle u klavíru má sluchátka. Další svoje sluchátka má na ven k mp3ce třeba atd.Žeby jsme to všechno prodali a koupili nějaký 10let starý hifi kousek a večer u něho sedávali a modlili se u toho ? :-D
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod JohnyBuchar 21. 10. 2014 15:06

Ámen, už jsi skoro vyléčený od pyžmozávisloti :D.
JohnyBuchar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Trymore 21. 10. 2014 15:23

To je jedno, každý to má doma inak, ale obmedzovať výšku repro a zároveň nechcieť šmejd, to je pritiahnuté za vlasy. Ak si kúpiš Elevate 3, po čase to vrátiš, tie rezonancie nie sú príjemné.
Trymore
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 21. 10. 2014 15:43

Jsou objednané, uvidíme, rád si dělám názory sám.
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Stiletos 21. 10. 2014 16:28

To jsem zvědavej co nakonec vybereš. :-D

A když se budu chtít dívat na film, tak budu stěhovat kino od PC k televizi?tak u Pc ti snad stačí stereo a na zesíku máš možnost přepínat dvě hlavní reprosoustavy vše ostatní je otázka pár korun jako prodlužka audio a redukce na stereo. ;-)
Stiletos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 21. 10. 2014 16:38

Klid, nevíš jak to tu máme zařízený, tak nevymýšlej ptákoviny. Jo to já taky :) Ty Alesis jsem chtěl zkusit už předtím, aspoň o zkušenost víc. Ještě mi nabízeli M-audio BX5 D2 nebo tak nějak, za 4 něco že je mají v akci teď, ale po zkušenostech s AV40 jsem řekl ne.
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod JohnyBuchar 21. 10. 2014 17:38

Nechci být posel zlých zpráv, ale něco mi říká, že se blíží 4. vratka zboží :D :potichu.
JohnyBuchar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Stiletos 21. 10. 2014 18:27

Na ty Alesis jsem žádný proti na forech nezaznamenal ,no ale ani na ty vrácený.

PC-Hráč kdybys viděl jak tu mám já řešený rozvody reprosoustav a Pc po bytě a to mám 1:1. :D
Stiletos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Trymore 21. 10. 2014 20:51

Mal si si kúpiť sto percentnú čínu a nie šmejdy :D

http://www.aliexpress.com/item/Ido-ay82 ... 20034.html
Trymore
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zino333 22. 10. 2014 18:12

PC-Hráč píše:Jsou objednané, uvidíme, rád si dělám názory sám.

No vidíš, objednal si si aj tak niečo sám. Neviem na čo si tu potom toľko vyskakoval. A už vôbec nechápem, jak sa ti napriek tvojej neskutočnej arogancii, niektorí tunajší stále snažili pomôcť...
Hifiman EF600 + Schiit Lyr 3 > Meze 109 Pro + Hifiman HE6se V2
zino333
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 22. 10. 2014 18:47

Snažil jsem se jen psát přímo k věci (když jsem viděl ostatní témata, kterých je tu podobných x a všechny víceméně o ničem), bohužel jsem se stejně nevyhnul hromadě srač*k a OT díky některým jedincům. Zítra by repro měly dorazit, tak dopíšu porovnání s AV40 a Kurzweilama.
PC-Hráč
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka