Alebo skús fakt toto, ešte 11 hodín bude na to výborná cena:
http://www.teufelaudio.com/pc/concept-b ... 13993.html
Ja ti poviem, ako to funguje, mám s tou značkou nemalé skúsenosti:
Objednáš si repro, zaplatíš povedzme platobnou kartou. Teufel balík hneď (maximálne do druhého pracovného dňa) vyexpeduje. Do troch dní ho máš doma. Starostlivo ho rozbalíš, všetok baliaci materiál v ktorom to bolo zabalené si odložíš, repro zapojíš, a ak budeš mať pocit, že je to len ďalší šmejd, tak napíšeš na service@teufelaudio.com, že repro chceš vrátiť. Môžeš tak urobiť do ôsmich týždňoch úplne bez obáv. Oni ti do pár hodín odpíšu s tým, že pripravili vrátenie tovaru a v prílohe emailu nájdeš štítky v pdf formáte, ktoré si vytlačíš. Repro zabalíš tak ako si ho rozbalil, so všetkým príslušenstvom, nalepíš tie štítky na krabicu, zavoláš kuriérovi UPS a dohodneš si s ním čas, kedy ma k tebe prísť a vyzdvihnúť krabicu. Nič neplatíš, kuriér od teba prevezme iba zásielku a nič iné. Za 3 dni je vrátená zásielka u nich v Berlíne, oni ju skontrolujú či nič nechýba a následne ti do troch dní vrátia peniaze na účet, z ktorého si platili platobnou kartou. A nemusíš ani vytiahnuť päty z domu.