ale je Ti jasný, že krom Tebe se tu o bazaru nikdo nebaví. A furt mi necpi že teoretizuju, děláš jakobych doteď žil v lese a nic neslyšel Já zase narozdíl od Tebe viděl mnohonásobě víc filmů a co jako A už vidím jak si pustíš celý stejný film najedné a znovu na druhé sestavě Můžeme se bavit snad normálně a nemusíme se tu furt hádat jestli je lepší jabko nebo hruška ne.
Aaaaaaa další Denon (ano máš doma Denon) Jak to furt opakuješ, tak už mi to začíná znít jako Danone
Hlavně ale pochop, že TY nerovnáse NĚKDO JINÝ. Takže můžeš mít cokoliv, může se Ti líbit cokoliv, ale přijde někdo jiný a zvolí něco uplně jiného. Nikdy nemůžeš jednoznačně říct, že je lepší to nebo to. Protože pro každého je lepší něco jiného, každý má jiné priority, potřeby a možnosti. Každý vnímá různé věci jinak. Všechny tyhle debaty jsou vlastně strašně směšné, když někdo přijde a chce něco poradit. Smyslem tady toho fora, těch debat by mělo být dát možnosti a tazatele navést jeho správným směrem. A ne se tu vždycky hádat jestli je lepší to nebo to a nakonec mu říct, že mám doma Denona