Repro k PC cca 2 - 5tis kč, max 22cm na výšku

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Trymore 21. 10. 2014 10:11

Nemám nič proti Dacii, ale nech jej vlastník nečaká, že sa bude cítiť ako vo Ferrari.
Trymore
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zino333 21. 10. 2014 10:13

PC-Hráč píše:To jsem zvědavý kdo s čím přijde (jestli vůbec někdo s nějakým konstruktivním osobně odzkoušeným tipem).

No sorry, ale ty by si mal byť rád ak si vôbec dá niekto tú námahu a chce ti niečo odporučiť. Za to, s akou aroganciou v tomto vlákne komunikuješ si to ale vôbec nezaslúžiš...
Hifiman EF600 + Schiit Lyr 3 > Meze 109 Pro + Hifiman HE6se V2
zino333
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 21. 10. 2014 10:32

Ale netrep. Co jsem napsal arogantního podle tebe? Co je arogantního na tom řešit věc přímo bez nějakých blábolů okolo? Mě zajímá jaké repro a je mi jedno kdo co jak napíše, důležité je co píše a že jde k věci. Se rozhlídni okolo, je tu spousta témat, co mají x stran a nedozvíš se tam nic, hlavně, že je to plné blbostí, OTček a vzájemného honění bambusů. Jestli styl jakým jsem zadal téma na tebe působí jak ty říkáš arogantně, sorry, ale to je tvůj problém. A že mi tu borec hodí odkaz se slovy "kup tohle", to jako má být co ? Když se ho normálně zeptám, proč zrovna tyhle, tak mě pošle někam ať si koupím co chci. To podle tebe není arogance? To je arogance s blbostí dohromady. Další člověk mi tu napíše, že to za 5tis bude vždycky *****. Další super rada nad zlato. Za tady takové příspěvky mám být vděčný? Přijde mi to, že je tu jen hromada teoretiků + sem tam někdo něco má doma, pak je tu skupinka exotů, kteří ti budou tvrdit, že všechno co nestojí milion je šit a podobný ptákoviny. Když se mrknu do ostatních podobných témat, tak se doporučují pořád 3 samé modely dokola. 2 z nich jsem koupil a stály za *****.. tak já ti teda nevím jako.
Naposledy upravil PC-Hráč dne 21. 10. 2014 10:35, celkově upraveno 1
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dkdkdk 21. 10. 2014 10:34

PC-Hráč píše:Aha, takže ty tu bez vysvětlení plácneš nějaké repro, které jsi navíc ani neslyšel a když se zeptám proč zrovna tohle, tak mě pošleš někam ať si hledám sám? :D
Tudíž předpokládám, že jsi sem přišel podpořit vizi o forech plných teoretiků, kteří nic neví a jen plácají.

Dobře tedy. Mnou uvedené monitory vlastním 3 roky, za tu cenu špička. Nějaký bazarový Denon a Jamo se na ně nechytnou. Stačí takto?
dkdkdk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 21. 10. 2014 10:39

Nestačí, už jen to, že hrají od 150Hz.. přijde mi to jako zvláštní kostky, co neumí basy. Zajímalo by mě takové srovnání třeba s těma M-audiama co mám teď na stole, potřebuju víc informací a víc to rozepsat. Tady není nikdo, kdo má zkušenosti s více repro. Každý jen říká "tohle mám doma, to hraje nejlíp" ...

Přijde mi tohle forum celé o ničem, každý si tu jen mele to svoje, nějaká objektivita nikde. Zkušenosti s konkrétníma modelama žádné a když už tak s jedním nebo se dvěma... achjo

Přijde jeden blázen co tu cpe, jak sluchátka za 25tis hrajou hrozně, druhý blázen, že všechno co není 10 let staré a nestálo 100tis tak je taky o ničem, další blázen ti tu na domácí kino doporučuje stereo.. prostě směs exotů, kteří v konečném důsledku neumí poradit vůbec nic. Doma mají svoje krámy nad kterým si .... a prohlašují jak jsou nejlepší, ale jen proto, že v životě snad neslyšeli nic jinýho a když jo, tak si to obkecají pro klid v duši sami pro sebe tak, že jim to co mají doma vyjde nejlíp.. hrůza.

:/
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Trymore 21. 10. 2014 10:54

Ja som mal toho doma viac než ty sprostých slov. A preto ti s čistým svedomím hovorím, že také akože "štúdiové monitory" alebo akékoľvek PC repráčiky v daných rozmeroch a cenovke budú hrať pre teba nedostačujúco.

Poradil som ti, čo som mal, čo bolo dobré, čo som mal možnosť porovnať s niečim iným. Ty používanú vec nechceš, v tom prípade s tvojimi podmienkami nekúpiš nič rozumné. ...obmedzovať sa výškou repra 22 cm je na smiech, hlavne ak píšeš, ako ti chýbajú basy.
Trymore
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 21. 10. 2014 11:11

Proč budou hrát špatně pro mě? Psal jsem, že třeba ty Kurzweil nebo i ty Maudio hrají pěkně a takový zvuk mi u PC stačí. A o basy mi nejde. Bohužel jak jsem už asi 10x psal, byly s nima problémy, proto hledám nějaké jiné. Místo konkrétních tipů (a aspoň pár vět proč zrovna tyhle) se opět dozvídám blbiny.
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod JohnyBuchar 21. 10. 2014 11:27

A jsme zase u toho, když chce někdo nový, čínskými dětmi složený krám a ještě aby měl 22cm (v klidu) tak to dopadne vždy takto. Ať žije poctivé bazarové M3 báwo, které převálcuje nové Dacie ve všech směrech, krom pyžma novoty :potichu.
"Vyčištěné uši jsou nejlevnější upgrade poslechového řetězce"
STEREO: SMSL, Yaqin, Aurum Cantus,REL SLUCHÁTKA: Little Dot, Shure
JohnyBuchar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 21. 10. 2014 11:30

Další duchaplný příspěvek... blíží se třetí strana a já dostal jeden vcelku normální tip + jeden takový tip netip, bravo. Zbytek blitky o ničem.
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Trymore 21. 10. 2014 11:32

A ty si azda myslíš, že iné repro s rovnakou cenou bude vyrobené z iných súčiastok, z kryptonitu? Bude to rovnako šmejd a jeho zápory sa skôr či neskôr prejavia.
Trymore
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JohnyBuchar 21. 10. 2014 11:39

Kryptonit mě rozsekal Trymore :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . No prostě mírně požité zboží bez pyžma vždy přehraje nový pyžmoid, to je prostý fakt a čím více vyčichlé pyžmo staršího bazarového kousku, tím větší kvalita v cenovém limitu, tak to bylo, je a bude! :tleskani
JohnyBuchar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Prezdika 21. 10. 2014 11:46

na jednu stranu mas pravdu, ze vetsina prispevku a rad jsou blitky o nicem (me bylo doporuceno ze je jedno jakej zesik koupit protoze hrajou vsechny stejne). na druhou stranu jak tady vyjizdis tak se nediv ze moc lidi nema chut takovymu vocasovi obetovat par minut svyho drahocennyho casu a radsi se venujou necemu duchaplnejsimu nez pak cekat na tvoje mily chovani
Prezdika
Junior

Odeslat příspěvekod JohnyBuchar 21. 10. 2014 11:51

Sands1 (autor tvrzení,že všechny zesíky hrají v dané kategorii stejně) má totiž k PC-HRACi velmi blízko svým radikálismem, nedivil bych se kdyby oba byli přívrženci islámského hnutí :D.
Naposledy upravil JohnyBuchar dne 21. 10. 2014 11:55, celkově upraveno 1
JohnyBuchar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PC-Hráč 21. 10. 2014 11:54

Nemůžu za to co tu někteří píší, jak na to chceš jako reagovat normálně ? To akorát ztratíš chuť tu cokoliv řešit. Podívej se třeba na příspěvky Johnyho, jaký tady mektá kraviny. Pokud člověk nemá co říct k tématu, má mlčet.
PC-Hráč
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod JohnyBuchar 21. 10. 2014 11:58

jen přispívám do tohoto plodného vlákna :D. Chci se něco přiučit kolem nových věcí, když ujíždím na bazaru :P.
JohnyBuchar
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka