bajinka - pozri -bud si kupis 5.1, (ale s brutalnym kompromisom) vtejto cenovej relacii, alebo 2.0 ,ktore samozrejme nebudu take ,,priestorove´´(myslim okolo teba zvuk) ako tie chrchcaky ,ALE budu mat lepsi zvuk co sa tyka detailu, kvality,presnosti (oproti 5.1)a to vyrazne, a priestor tiez urcis ,(ale u teba je to jedno ,v podstate..) cize.., ale este jeden plus si mozes zaratat k 2.0 -mozes na nich pocuvat hudbu ,bude ta viac bavit a bude to mat ,,väcsi´objem´´
keby si chcela ,na zaciatku som ti ponukal aktivne monitory (rozumej reproduktory ,ktore vyhrali pomer cena/zvuk uz viackrat) vsetko o nich som ti popisal na strane (4) ,takze ,ak chces...
ono -vsetko nieco stoji (material), cize rozmyslaj
(i ked je to kombo,ale!) nasledovne je to takto( vela ludi nerozmysla a pozrie sa rovno na cenovku a nechapu ,nepochopia ,ze 5 lacnych aut je horsich ako 2 lepsie ,v tej istej cene)
http://m.mall.cz/av-receivery-reprodukt ... ha-yht-196cize mame tu centralny repro, basak(ak sa to tak nazvat da) reproduktory (chrchcaky) + krabicu (receiver) -krabica ma dac+zosik+rozne ,,patenty´´ za ktore platis) cize dts,DD a pod...(teda ine blbiny)
-len o jedno ta prosim -aj ked si baba ,rozhodni sa co chces ,napisal som ti plusi a minusi a teda si uvedom do coho pojdes, a NESPEKULUJ ! lebo sa z toho v zivote nevymotas alebo sa na to vykasles..., ked mas pocitac alebo tv -zober si aktivne monitory a jackom ich prepoj...,alebo si kup aktivne monitory a ,ked chces este lepsi zvuk tak DAC,prehravac cd/dvd,ale zaklad si ujasni 5.1 alebo 2.0
dufam ze som ti to dost jasne napisal...
Ľudia ktorí lpia na svojich poučkách,sú na 100%neomylní pre samých seba,vyhýbaju sa novým veciam,ostanu VŽDY zakrpatení vo svojom vlastnom svete,nemaju nič iba prázdne slová,ktoré väčšinou končia rýpaním,závisťou,napádaním druhého,nevediac čo vlastne chcú