Bajinka14 - tak niekto ti tu odporucal AKG K 540 , .....
ja by som urobil (samozrejme si to TY ,a TVOJE rozhodnutie) nasledovne: (3 kroky)
1. kupil si tie fostexy -th 7-dmicky, kedze pomer cena zvuk je brilantny, a prehraju aj 100 -120€ modely, nos stoj 60-70 € +/- ,
2.kedze ide o lahko vybuditlene sluchadla ,tak by si si dosporila na slusny dac (prevodnik) laicky -zvukovu kartu (externu) cez usb, by ti to ciastocne odizolovalo bordel z PC..., za povedzme cca 150 € +/-,
3. teda zatial by si pocuvala sluchadla + dac ,a potom si dosporila, keby si chcela na tie zaciatocnicke (ked sa to uz da pocuvat) aktivne monitory (2.0) napr. ten audioengine ,tych cca 400 -500 € ,alebo aj bazar sa da (repro +zosik..) ako chces...
-ja som tiez zacinal so sluchadlami, lebo tam samozrejme dostanes v cene oproti repru viac zo zvuku ,a potom -su tam zaujimave veci -ako napr. binaauralne nahravky -tot sranda pocuvat
ono vela ludi podcenuje dac -myslia si ze ked si kupia dobre stereo ,alebo sluchadla -ze maju vyhrane -ale DAC roby zvuk ,a castokrat zalezi na nom ,kolko vydrzi clovek pocuvat, a ako rychlo ho to unavi (to len pre pripad ,keby niekto frflal ,ze sluchadla za 70 € a dac za 150€ FTW ?! ,ja hovorim -ANO !) a kludne aj dac za 200€ k tym sluchadlam..

Ľudia ktorí lpia na svojich poučkách,sú na 100%neomylní pre samých seba,vyhýbaju sa novým veciam,ostanu VŽDY zakrpatení vo svojom vlastnom svete,nemaju nič iba prázdne slová,ktoré väčšinou končia rýpaním,závisťou,napádaním druhého,nevediac čo vlastne chcú