Zase tu cpeš co máš ty, to nikoho nezajímá pochop to. A už vůbec to nemá co dělat s pubertou, to je o zážitku z filmu. Koho zajímá film, tomu jsou nějaké tvoje sloupy bez basů u pr*ele, nebasují vůbec, jen když to opravdu hodně zesílíš, na filmy k hov*u. Ale uplně. Je třeba rozlišovat potřeby filmu a hudby. Chápu, že jsou tu asi 3 lidi, kteří tu neustále prosazují, že co není staré aspoň 20 let a nestojí aspoň 50 tisíc, tak to nehraje, fajn, ať si každý dělá co chce, to mi je fakt uplně jedno.
Ale vadí mi, jak tu občas někdo cpe někomu na filmy 2.0, taková HOVADINA. To bych pochopil tak u rozpočtu 2 tisíce, ale ne dvacet. Prostě názor pár zaostalých fotříků (nejsem žádný mladík už taky) nebo já nevím jak to označit. Od toho je proboha subwoofer. Na velmi nízké tóny, na filmy, ne na hudbu. TAkže Johny, běž si nad svýma sloupama onanovat někam jinam a nezapomeň v každém tématu psát jaké máš sloupy. Chápu, že máš to nejlepší na světě, ale už stačilo, ne? Řeš si svoji hudbu, plácej se po zádech jak máš boží DAC, jaké máš sloupy, jak to krásně hraje, ale netřep tu kraviny, Sloup ti nikdy nenahradí subwoofer u filmu, nikdy. A už vůbec ne při normální nebo nižší hlasitosti. A srovnávej srovnatelné, necpi furt všude svoje repro, někdy mám pocit, že kdyby tu někdo chtěl poradit repro do auta, tak mu začneš cpát jak hrajou tvoje sloupy doma, taková mimóza už pomalu