Pokud prokážeš že jsi schopen přínos takového kabelu bezpečně rozpoznat pak se tu veřejně a velkými písmeny omluvím všem, kterým jsem svým tvrzením ukřivdil. Do té doby podle všech mě známých technických skutečností i doposud proběhlých poslechových zkušeností budu tvrdit že to je vyhazování peněz za pozlátko. Bereš to?
..tak berem...hmmm.., ja ti napisem ,len to co som pisal -rozdiel tam pocujem na 100% , ked som skusil guru venom a tyr nordost.., samozrejme ze je to rozdiel v cene ,mozno medzi podobnymi znackami (cenovo ) rozdiel pocut minimalne, alebo takmer vobec nepocut..., mal som signalove kable atohm (striebro) cena cca 200€ a nejaky Black Rhodium Opera DCT (striebro -ale jemnejsie-lepsie upravene) cca 500€ a pocul som rozdiel..., ako som pisal -cim vyssie ides ,tym viac ,,pocujes´´, a vela ludi (to som aj pisal pri recenzii dac 1) podcenuje FILTRACNE listy, PRACKY a pod.., (tam sa ukaze potencial kablov..) ,mne sa nemusis ospravdlnovat.., pozri -ja som spokojny, TY potrebujes aby som ti nieco dokazoval, Ja som pisal ze nemusim NIKOMU NIC dokazovat.., naco ?!.., ja poradim, co viem, s cim mam skusenost ,a je na kazdom ci my uveri, alebo tebe..., len tolko -nordost oproti (
a aj inym kablom, sam clovek ,ktory my predaval ,napisal -ze ma odskusane oproti inym podobne drahym znackam, ze TYR ide hlbsie...,(basy),a ja som sa rozhodol verit mu), venomu ,ide samozrejme rozlisenim ale naozaj -basom daju taku hlbku a presnost, ako keby si povisil stredobass (bass) o minimalne 1 triedu..,a to sa bavime len o kabli..., pozlatko to urcite nie je.., ano su ludia ,co nevedia pomali zapojit ani z A do B kabel ,a maju superdrahe megaaparatury, ale su aj taki (ako ja) ktori nemaju, mozno sa ti zda ,ze mam dost penazi ,ked na to mam. ,ale pravdu -pocitam kazdy cent...,euro, teda

, a nie som tym ktory naleti na kazdu ,,blbost´´ ,takysto ako cerabali -povedz dal by si za 1 nozicku 60 € ?!, proste -skusam a citam ,diskutujem ,a pomali vylepsujem... ,naradsej by som kupil ,,dospele ´´ stereo ,teda basak+stredobas + vyskac ,ibaze to stoji minimalne 7000-8000€ ,no coz...kazdy ma priority.., som tu 3 roky, a zacinal som s senn.hd650 + nuforce icon hdp,..., inak -preco ,co citam ,vela ludi berie kable od kabelguru na sluchadla ? a spät by sa nevratili..,, preco to MA zmysel ? preco sa vyrabaju drahe kable ked ,,nemaju´´ zmysel.. ?!, preco to kupuju aj ludia co sporia a nie su ,,zbohatlici´´ ? preco ? zamysli sa nad tym.., ale aj toto co ti tu pisem ,nema zmysle, ked si pevne rozhodnuty pre svoj nazor..., a ked ho chces menit -chod skusit, ja ti nic nedlzim.. a nemienim dokazovat..,
-- 5. 11. 2014 13:30 --Nick Slaughter -zasa dalsi ,,zaparac´´ ,ja neuhnem ,ani nepristupim..., napisal som dost, viac nez som povodne chcel...,koncim.., ked chce niekto radu -nech sa pyta, ale neprovokuje.... hifi zdar..

a vobec -toto tema je o niecom inom ,ja sa snazim poradit, neviem preco ma niekto potrebu furt ,,nieco´´ dokazovat-- vela ludi sem dava typy a navrhy nicim nepodlozene, a ja mam svoje skusenosti..., klasika..,toto ,,rypkanie´´ naco je to dobre ? takto sa aj ja asi poberiem.., a najlepsie ze ludia budu pisat nieco v style : nezmohol sa na to ,iba tara.., nema na to ,,gule´´ porovnat to a blablabla.., uprimne -mne je to sumafuk..,

,najhorisie ze taketo veci riesi este moderator.., no to sme sa dostali.., som myslel ,ze... ,ALE! asi som tu zle, nie som na hifi fore kde maju skusenosti s drahsou technikou...,tak preto to okolkovanie..

Ľudia ktorí lpia na svojich poučkách,sú na 100%neomylní pre samých seba,vyhýbaju sa novým veciam,ostanu VŽDY zakrpatení vo svojom vlastnom svete,nemaju nič iba prázdne slová,ktoré väčšinou končia rýpaním,závisťou,napádaním druhého,nevediac čo vlastne chcú