Repro k PC ~1500 Kč

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod lapish 17. 12. 2014 14:10

Nakonec jsem si nechal ty Geniusy SP-HF1250B a nevracel je - žádného vhodného kandidáta za rozumnou cenu jsem nenašel. Když člověk nečeká že budou hrát stejně jako sluchátka, dá se na ně zvyknout a na nějaké ty hry a občasnou hudbu k PC stačí. Za 8 stovek se asi lepší dvoupásmové repro s 1" + 4" měničema nesežene. Hrajou ve výsledku celkem slušně, škoda že jsem je nemohl porovnat s Creativama T20.

Možná až budou v nějaké slevě Kurzweil KS-40A pod 2000 tak je za ně vyměním :-) BTW opravdu hrajou jen 100 Hz - 10 kHz jak uvádí specifikace?

EDIT: Ještě jsem trochu testoval ty Geniusy a když se sundá textilní kryt a nevytahujou se moc basy tak hrajou poměrně pěkně a čistě.
Zvláštní je že když v ekvalizéru vytáhnu nahoru hlubší basy (62 Hz) - jsou basy hutnější (někdy spíše až chrčí), ale dost to potlačí a ztiší výšky když zrovna hraje něco s basama - je to normální? Pak zvuk zní poněkud zahuhlaně...ale když mám ekvalizér víceméně na default a potenciometr basů na reprácích na střed tak je to OK.
lapish
Mírně pokročilý

Předchozí stránka