Takže ve zkratce... Repro koupeny, cena za set 2x Diamond 10.7, 1x Diamond 10.CS a 2x 10.1 byla 3263 zlotych včetně 4% slevy kterou dává hifistation při nákupu nad 3000 zlotych a 6 metrů dvojlinky v ceně cca 120 zlotych jako dárek. Obsluha velice ochotná, bez problémů bedny rozbalili a vyzkoušeli. Po registraci sériových čísel u horn.pl do 30 dnů od koupě je prodloužená záruka na 5 let (2 prodejce+3 distributor). Registrace proběhla bez problémů, všechna sériová čísla byla přijata a na vše přišly maily s potvrzením. Nemám tedy jakýkoliv důvod bát se padělků. Zvukově porovnám až aspoň po sto hodinách, což bude trvat vzhledem k tomu, že nemám teď moc čas. Ale při porovnání s tím, co jsem slyšel v ČR a na stejném receiveru, který mám doma, slyším rozdíl minimální a to připisuju tomu, že nemají víc jak deset hodin za sebou a jinému rozestavení v místnosti než ve studiu. Za mě tedy spokojenost. Je to obchod jako s čímkoliv jiným. Když dáte deset páru bot za 500 do výlohy a vedle nich jedenáctý za 600,vždycky ho prodáte. Existuje skupina lidí, kteří chtějí to nejdražší zboží. Myslím si, že tito právě obhajují CZ distribuci, pokud nejsou přímo prodejci

Obchodníci za to nemůžou. Rád by ty peníze utratil u nás. Nebo je to strach z Poláků. Ale Horn funguje v Polsku, Maďarsku a Švýcarsku. A nevěřím, že wharfedale by si nechal kazit jméno faky ve trech zemích. Je to spíš tak, že za tyto ceny jsou schopni toho otočit kvanta. A Poláci jsou dobří obchodníci, o tom žádná,vyjednávat umí velice dobře.