Wharfedale hifistation.pl

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod hreba 15. 12. 2014 14:50

Mám vybranou sestavu 10.7 na hifistation.pl. Máte někdo konkrétní zkušenosti s nákupem z tohoto obchodu? Mají příjemné ceny, navíc při odběru nad 3000 zlotých je sleva 4%. Pokud ne, rád si poslechnu i zkušenosti z ostatních obchodů. Konkrétně WD má totiž v Polsku skvělé ceny a proto bych se nedivil, kdyby vás tu bylo povícero, co tam nakoupili. Obchod je samozřejmě na seznamu prodejců oficiálního distributora horn.pl, mají tedy navíc záruku 5 let u Hornu. Víceméně jsem rozhodlý to tam koupit a strach z faků je minimální. Nicméně opatrnost je opatrnost a proto toto téma.

Díky za odpovědi.
hreba
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xtra01 27. 12. 2014 13:49

Koukam, ze ti nikdo neodpověděl...já zamyslim taky nákup 10.7 z PL, otázka je, kolik na to ještě udělá doprava u jednotlivých prodejcu. když jsem se poptal u jednoho polského Horn dealera, tak jen za dopravu si řekl cca 150€ a to už pak veškeré výhody mizí...
xtra01
Junior

Odeslat příspěvekod dkdkdk 27. 12. 2014 14:55

WD 10.5 jsem bral z UK a dopravné bylo cca 36€. 150 z Polska je žert.
dkdkdk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xtra01 27. 12. 2014 15:48

tak se musím omluvit, bylo to dokonce "TRANSPORT 189E netto" :)

dkdkdk: neměl bys odkaz, kde jsi je bral?

jedna se už de facto o vyprodejovou radu, tak by někde mohly byt v akci...
xtra01
Junior

Odeslat příspěvekod dkdkdk 27. 12. 2014 16:42

Bylo to před rokem, poslední pár, jedna barevná verze a dobrý kurz CZK/GBP.
http://www.audioaffair.co.uk/catalogsea ... le+diamond

Teď tam je ve slevě stovková řada, ale oproti českému prodeji ušetříte jen +-2.000,-
dkdkdk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xtra01 27. 12. 2014 17:13

dkdkdk: díky za odkaz

hreba: predevsim jeste jednou diky za telefonickou konzultaci! ted koukam, ze "kousek" od Krakova je Bialsko Biela, kde ma sídlo kolega z firmy, takže dopravu z Polska už bych mel asi vyresenou jeho Superbem :) ještě popremyslim nad těmi Teufely.

a už koncim a nebudu zasirat cizí vlákno.

díky.
xtra01
Junior

Odeslat příspěvekod hreba 28. 12. 2014 09:10

Takže ve zkratce... Repro koupeny, cena za set 2x Diamond 10.7, 1x Diamond 10.CS a 2x 10.1 byla 3263 zlotych včetně 4% slevy kterou dává hifistation při nákupu nad 3000 zlotych a 6 metrů dvojlinky v ceně cca 120 zlotych jako dárek. Obsluha velice ochotná, bez problémů bedny rozbalili a vyzkoušeli. Po registraci sériových čísel u horn.pl do 30 dnů od koupě je prodloužená záruka na 5 let (2 prodejce+3 distributor). Registrace proběhla bez problémů, všechna sériová čísla byla přijata a na vše přišly maily s potvrzením. Nemám tedy jakýkoliv důvod bát se padělků. Zvukově porovnám až aspoň po sto hodinách, což bude trvat vzhledem k tomu, že nemám teď moc čas. Ale při porovnání s tím, co jsem slyšel v ČR a na stejném receiveru, který mám doma, slyším rozdíl minimální a to připisuju tomu, že nemají víc jak deset hodin za sebou a jinému rozestavení v místnosti než ve studiu. Za mě tedy spokojenost. Je to obchod jako s čímkoliv jiným. Když dáte deset páru bot za 500 do výlohy a vedle nich jedenáctý za 600,vždycky ho prodáte. Existuje skupina lidí, kteří chtějí to nejdražší zboží. Myslím si, že tito právě obhajují CZ distribuci, pokud nejsou přímo prodejci :-) Obchodníci za to nemůžou. Rád by ty peníze utratil u nás. Nebo je to strach z Poláků. Ale Horn funguje v Polsku, Maďarsku a Švýcarsku. A nevěřím, že wharfedale by si nechal kazit jméno faky ve trech zemích. Je to spíš tak, že za tyto ceny jsou schopni toho otočit kvanta. A Poláci jsou dobří obchodníci, o tom žádná,vyjednávat umí velice dobře.
hreba
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petison 16. 3. 2015 18:58

Tak ono v Polsku mají ty repro o dost levnější než u nás.Např. tyto repro za 6990 Kč
http://www.luxusni-elektronika.cz/zbozi ... amond-10-1
v Polsku v přepočtu 4342 Kč.
http://www.redcoon.pl/B259936-Wharfedal ... a%C5%82owe
petison
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod nomadm 21. 3. 2015 20:16

a jak to vychází s dopravou?
nomadm
Junior

Odeslat příspěvekod hreba 21. 3. 2015 21:04

Nabídli mi poslat to za 100 euro za 3 balíky (přední, centr, zadni)

Mám to necelých 300 km takže jsme si udělali výlet. Krásný město a ještě levnější doprava.
hreba
Kolemjdoucí