O čem to ten člověk JohnyBuchar mluví, žádnou SZ jsem mu neposílal. Nerozumím, nějaký druh vtipu nebo léčba komplexu? Myslím, že toto se autorovi vlákna moc líbit nebude.
K věci: Včera jsem si krátce poslechl 5.0 Yamaha NS-nějaké číslo Piano, cenovka zhruba 25tis, byly zapojeny zatím jen sloupy, nové, téměř nerozehrané, zvuk mi přišel vyrovnaný, trochu mdlý, ale slušný. Každopádně když při asi 20 minutové ukázce přišlo na řadu techno, house, rnb.. začal být trošku problém, osobně nepotřebuju extra basy u hudby, ale už to bylo na pováženou. A potom to přišlo, film Fury (kdo viděl dokáže si představit) ... to byla opravdu slabota a hluboké tóny tam chyběly, atmosféra u filmu poloviční, ať se na mě nikdo nezlobí, napíšu to ještě jednou a naposled, pro filmy je subwoofer potřeba, pokud to má mít opravdu nějakou dynamiku a energii. A rozhodně nemusí být za xxx tisíc.
Každý má jiné potřeby a nárokoy, každému se líbí něco jiného, tak si prosím přestaňte vnucovat své názory za účelem ospravedlnění toho svého. Já mám občas pocit, že někteří s dražšími sestavami jsou naštvaní, protože s tím nejsou tak spokojení, jak jiní s mnohem levnějšími. A proto pak musí osatním cpát, jak je potřeba zesilovač za milion, aby bedny "pořádně" vybudil a tak dále, však to znáte