doloroso píše:ja ked som kupoval tie moje, tak ich porovnavali s canton, magnat.., v podobnej cenovej a vsade vychadzali teufeli lepsie
Kdo je porovnával? S jakými konkrétními Cantony a Magnaty? V čem konkrétně vycházely Teufely lépe?
Kdyžtak dej odkaz na ten test.
doloroso píše:+- plati pri teufeloch ze ked stoja 500€ hraju porovnatelne s komercnymi bednami za 1000€
S kolika a jakými konkrétními bednami za 1000 Eur jsi je porovnával? Já zvukově celkem dobře znám Tannoy Mercury V4i v ceně kolem 650 Eur a v celkovém vyznění hrají a dost lépe než Teufely - hlavně co se týká frekvenční vyrovnanosti, prostorovosti a transparentnosti zvuku.
Přímé srovnání jsem pak měl s regálovkama v ceně něco přes 1000 Eur a tam se ani o srovnávání moc mluvit nedá. Teufely propadly na celé čáře. Lepší byly jen v makrodynamice, což je dáno dvojnásobnou plochou středobasů.
Jak jsem psal v recenzi. Nejsou to špatný bedny, pokud se použijou na to, k čemu jsou určený: na filmy a k TV. Na hudbu jen jako nenáročná kulisa nebo na ne moc dobře zmasterovaný rock a elektroniku. Teufely hrajou dost agresivně, efektně a takové hudbě tím mohou pomoci.