Při prvním ustavení bylo vše v pohodě, jenže jsem potřeboval opravit něco na zdi za předními repro a i když jsem je vrátil na původní místo (srpen), tak od té doby mi začalo při projekci zaléhat pravé a po cca hodině projekce i levé ucho. Myslel jsem, jestli to nemám z práce a nebo náhodou jestli není nějaký zánět - byl jsem i na ušním, tam mi řekli, že mám vše ok že prej to mám z přílišného soustředění na moderní technologie

No zkusil jsem tedy s bednami trochu zahýbat - když jsem s předními utvořil trojúhelník (s poslechovým místem), bylo to ještě horší. Zkusil jsem bedny potáhnout dál od zdi - nepomohlo. Odpojil jsem sub - nepomohlo. Jediné co trochu pomáhá, je bedny vytočit tak, že jsou téměř naproti zadní stěny, jenže jakmile spustí i zadní repro, pořád mám menší pocit zalehnutí.
Ještě mě napadlo, že to může být akustikou, protože obývák nějak moc zastavěný nemám. O víkendu jsem si pořídil na jedno okno hustě tkané závěsy - výsledek je ten, že zvuk beden je jiný, lepší

Jinak nastavení AV rec. jsem zkoušel měnit, ale ať nastavím cokoliv, nepociťuji změnu. A ještě bych chtěl podotknout, že ten stav vzniká i při nízké - normální hlasitosti.
Možná budu za ňoumu, možná dělám něco špatně, ale i tak mě zajímá, jestli se s tímto problémem někdo už nesetkal a pokud ano, tak jak ho vyřešil. Ještě přidávám foto předních repro.