Haklive byt mozu, ale toto je fakt extrem... a hlavne ked pohnem tou mysou, tak vyrazne pocut kazdy jej pohyb v bednach. Uz ma z toho usi bolia, ani nemam chut hudbu do toho pocuvat
Citam o tom probleme vsetko mozne a rady su tak nejak rovnako nepriaznive, ako ten zvukovy bordel, co z nich stale lezie...a ze usb zvukovka by mala byt imunna voci tymto javom. Dnes uz clovek nemoze nicomu verit
Nechcem ich ale teda moc posielat naspat, pretoze to cestovalo az niekde zo vzdialenejsej casti Nemecka a vobec sa mi do takychto machinacii nechce. Navyse to nemusi nicomu pomoct, pretoze ako citam, tak tie problemy maju na kdejakych monitorch.
-- 26. 2. 2016 17:33 --Ok, takze uz viem,ze s tymi bednami nie je nic, ale s mojim PC, pretoze po pripojeni na NB, problem so zvukovym bordelom uplne zmizol. Ono sice pocut ucity brum a sum, ked prilozis k nim ucho si na 10cm, ale to je vraj uplne bezne a robia to aj monitory za podstatne vyssiu cenu.
Nicmenej ten najvacsi a vlastne aj jediny problem uplne zmizol. Takze otazka je, co to na tom PC sposobuje, pretoze budu pripojene k nemu, takze tak ci tak to musim vyriesit.
Inak co sa tyka tych bassov, tak vseobecne mam taky pocit, ze zacinaju trosku maknut a mat taky hutnejsi prejav, nie taky plechovy a tvrdy, ako zo zaciatku, ale vazne len trochu je to citit a mozno si to nahovaram, ale mam taky pocit proste.