Tak ja ziadne rezonancie, ani roztancovane predmety po stole neocakavam, ale ked udrie bass, tak ho chcem pocut, ako pevny a rychly hlbsi uder, nie len ten popisovany plechovy zvuk, ci klopanie na drevo. Ostatne, to bola aj moja prva poziadavka, ze potrebujem nieco s bassom, ktory nebudem v hudbe hladat, ale budem ho prirodzene pocut. Ono pre metal je to tak nejak lepsie. Uplne spokojny by som bol s bassom, aky dokazu vykreslit moje Senny HD598, nic viac nepotrebujem. Tak snad sa este trochu spevnia, pretoze zatial je to skor pevnejsi stred s vyskami. Tie Senny ked som kupil a prvy krat dal na usi, pocit bol rovnaky. Povodne bassy zo starych sluchadiel uplne zmizli i ked to vo vysokych tonoch hralo krajsie. Teraz ked pustim nejaku diskofilnu skladbu, tak tie bassy su krasne silne a hlavne rychle, proste udrie, vytvori ten spravny bassovy efekt a v zapati zmizne a tak sa mi to presne paci.
To s tou zvukovkou si nemyslim, ze je idealne riesenie ju menit, pretoze v NB to bezi bez rusenia, proste som vytiahol usb kabel od Audinstu z PC a strcil ho do NB a problem zmizol. Takze bud zdroj v PC, alebo ta doska.