Tak som si po tom mojom "basovom update" pustil Nightwish a Metallicu (flac), trosku som bednicky vytocil, wooferiky sa dokonca uz aj mierne roztancovali a paani... ano, znie to naprosto luxusne a basov je myslim razom dostatok. S takymto zvukom, aky z nich lezie teraz, mi to uz vyhovuje, tie basy sa vazne nejak viac prehlbili. Pravdepodobne tomu pomohla aj vyssia hlasitost a mozno aj nejake to zahorenie.
engine_er:
Co sa tyka elektronickej hudby, tak mam prave pustenu aj tu (dobra dzungla inak

) a myslim, ze s tou by si bol spokojny tiez. Ta totiz az tak nelezie do tych uplne najhlbsich tonov a basov maju tie bednicky podla mna v tomto pripade habadej a hlavne sa to krasne doplna s tymi cistymi vyskami, az sa mi to celkom zapacilo
Hip-hop sa pocuvat urcite na nich da, ale myslim si, ze by ti tam chybali tie hlboke tony, na ktorych je tento zaner vlastne zalozeny. Bez nich to asi nebude mat taku stavu, ako by malo mat, ale zalezi aj od teba. Ak to nejak vyrazne nepotrebujes, tak nejake slusne udery tam citit urcite je, ale nepojdu tak nizko proste.
Ja som po dnesnom malom testovani s bednickami v podstate spokojny.

Este to ale skusim inak rozmiestnit, pretoze teraz su obe vedla seba a hlavne ten zvukovy bordel este musim nejak doriesit