Kupil som druhu predlzovacku a natiahol z opacnej strany izby, kde je dalsia zasuvka a po pripojeni behol do bedni este vacsi brum, ako v nich bol predtym. Bol to dost extremny brum, asi ako ked sused kosi vedla travu. Ide dokonca o lepsi predlzovaci kabel s prepatovou ochranou. Proste vzdy, ako som pripojil nieco do tej druhej zasuvky, tak nastal neznesitelny brum. Nakoniec som to vyriesil tak, ze su obe predlzovacky zapojene v dvojzasuvke tam, kde bola predtym ta prva. V tej novej su zapojene bedne a Audinst a v druhej zvysok PC a brum prestal.
Podarilo sa mi to dokonca zapojit nejak tak, ze uz nebolo pocut ani ten bordel z PC, ale na druhe zapnutie PC uz tam zase bol. Takze som skusal rozne varianty zapojenia kablov do predlzovaciek v domneni, ze sa mi podari najst nejaka vhodna kombinacia a vyriesim tym dva problemy naraz. No nakoniec sa mi to samozrejme nepodarilo a priviedol som si ako bonus dalsi problem v podobe odideneho modemu.... Takze mam aj novy modem...super
Inak skusal som ten NB zapojit samostatne, cize vsetko ostatne bolo odpojene a ziadny sum v bednach nebol, ten nastane vzdy, ked je fyzicky pripojeny ten klasicky PC. Nemam ako skusit iny zdroj, takze to mozem len risknut a kupit nejaky poriadny drahsi Enermax a dufat, ze to bolo sposobene naozaj tym zdrojom.