1. S monitormi sa to ma tak, ze cim dlshie ich mam, tym viac si ich oblubujem a po dnesku s tymto novym kablom sa ich doslova neviem nabazit. Zapor je pre mna v tejto chvili len ten bordel z PC, co cez ne lezie von, vsetko ostatne by som zaradil do kladov. Cize samozrejme zvuk, ten je proste paradny a zamiloval som sa hlavne do kdejakych vyskovych cinkaciek a tsskaciek (snad mi rozumies)

Inak v tejto chvili hraju perfektne uz vo vsetkych pasmach, cize okrem stredov, ktore boli vyrazne hned, tak uz aj tie hlboke tony maju uplne inu farbu, ako pri prvom pocuvani. Tiez som si vsimol, ze rozumiem spevacke/spevakovi, kazde jedno slovo, co som predtym, cez sluchadla tak neregistroval a niektore slova sa proste akoby stratili a nevedel som ich presne definovat, teraz rozumiem s prehladom. To su mozno take detaily, ktore si casom zacnes vsimat az nakoniec zistis, ze nechces pocuvat cez nic ine.
2. Brum som prestal vnimat este na starych kabloch, takze akoby sa pomaly postupne sam utisoval. Teraz ked dam ucho pri bednicku, tak ho pocujem, ale uz je skor taky jemny a ak odsuniem hlavu asi 20-30 cm od nich, tak ziadny brum nepocujem. Na druhej strane.. ja uz vlastne ani neviem, ci je to vylozene brum, alebo to lezie z pc cez woofer nejaky podobny zvuk.
3. Kabel som kupoval odtialto a presne tento model 1m dlzka a s postovnym ma to vyslo 29 eur
http://www.kabelguru.cz/category/signalove-kabely/14. Ja si myslim, ze kupou tychto monitorov nemas co pokazit. Zahraju takmer vsetky zanre naprosto luxusne a aj v tom mojom metale sa uz vyzivam. Na ten hip-hop, ci rap.. to neviem,pretoze az take hlboke basy, ake su pri tom zanre bezne zas asi nemaju, ale na elektro uplne bez problemov. Na youtube som dokonca nasiel jednu taku skladbu, kde su tie basy fakt extremne a to som na tieto repraciky cumel, ako to dokazali hutne a hlboko zahrat, kludne by niekto v ten moment hladal pod stolom subwoofer a to vazne nekecam teraz. Neviem, co by s tym basom porobil nejaky lepsi subwoofer, ale to, ako ho zahrali tieto monitori, musi presvedcit uplne kazdeho.
Toto je ono a niekde okolo 50:00 minuty to zacina.
https://www.youtube.com/watch?v=igR526j ... xRC7HJ0iDAKludne sa pytaj ak ta nieco napadne este, co som nespomenul.