Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
platprd píše:Tomu říkám BOMBA zvuk, kvality platprd! A ten nadutý výraz na fotce, k nezaplacení!
Je z tebe leknutím zaraženej jak skoba, čoveče, jen zírá jak bacil do apatyky na tvoje znalosti. Určitě jsi dostal i spoustu dalších z nás tady...Gamer123 píše:....A ještě pro Vás woofer je samotný koš s membránou zatím co subwoofer je navržená bedna ve které je již umístěn wooferSám chodím na elektrotechniku.
![]()
platprd píše:Tomu říkám BOMBA zvuk, kvality platprd! A ten nadutý výraz na fotce, k nezaplacení!
A ty by jsi to určo v 15 postavil sám bez pomoci mnohem lépe za těch 900Kč i ze zesíkemjako nwm ale ani 1 jsem se nezmínil, že by to mělo zvuk jako subwoofery navržené lidmi kteří se s tím živí celá léta. Je to můj první a byl bych zvědavý jak se tváříš ty
No, myslím že bys měl přibrzdit ve svým verbálním rozletu, zas hezky vysunout klapky, ubrat votáčky, vysunout podvozek a ohlídnout se přes vocas, kde máš přistávací dráhu, abys na ni zas hezky a jemně dosednul bez toho, abys dopadnul jako Alexandrovci. Ono to tvý lítání po okruhu, který jsi zatím jakž-takž zvládnul, rozhodně ještě není na takový úrovni, abys mohl na fleku vyzvat na dog-fight místní esa ... tak je radši moc neprovokuj.Gamer123 píše:Však není to tak?A navíc se mi velice nelíbí od některých tady, že spíš se snaží rýpnout. Já to nemyslím zle a netvrdím, že jsem znalý tak jak ti kteří to dělají 20 let. ...
Gamer123 píše:A ty by jsi to určo v 15 postavil sám bez pomoci mnohem lépe za těch 900Kč i ze zesíkemjako nwm ale ani 1 jsem se nezmínil, že by to mělo zvuk jako subwoofery navržené lidmi kteří se s tím živí celá léta. Je to můj první a byl bych zvědavý jak se tváříš ty
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků