Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Gamer123 píše:Ale už jsem si navrhnul vlastní novou bednu, která je mnohem efektivnější a přičítá vždy každou vlnu. Tím se vlna zdvojnásobí. Tudíž konečně dosáhnu velice velikých výkonů i s menšími reproduktory. V mém případě jde o skládání (interferenci) vlnění čímž dosáhnu 2x většího výkonu. Pár výpočtů a máte doma něco co vám ty okna rozbije na 100%.![]()
Ekkar neumí vysvětlit nic, co odporuje zdravýmu rozumu a Einsteina respektující fyzice. Pokud někdo zakládá svoje tvrzení na FYZIKÁLNĚ NEPOTVRDITELNEJCH PŘEDPOKLADECH, budete si muset počkat, až se autor případnýho vysvětlení narodí a podle poučky "znalci říkají že to nejde, pak přijde nějakej blbec, co to neví a udělá to" se dostaví a učuní to vysvětlení platným ... Já se na tohleto cejtím příliš málo intenzívně blbej ...icotech852 píše:Gamer123 píše:Ale už jsem si navrhnul vlastní novou bednu, která je mnohem efektivnější a přičítá vždy každou vlnu. Tím se vlna zdvojnásobí. Tudíž konečně dosáhnu velice velikých výkonů i s menšími reproduktory. V mém případě jde o skládání (interferenci) vlnění čímž dosáhnu 2x většího výkonu. Pár výpočtů a máte doma něco co vám ty okna rozbije na 100%.![]()
no ty vole,tak to by nam mohol Ekkar objasnitkupujem 80W basovy reproduktor a s tvojimi zazracnymi vypoctami (a klincami) realizujem buracie prace.1500W buracie kladivo je mi nanic,proste zdvojnasobujuce sa vlny nicia 40cm steny a rozbijaju okna...
tudíž efektivita naroste
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků