Opraviť staré reproduktory Magnat, alebo kupit nové ?

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

čo by som urobil ja
Kúpil nové repro dvojpásmové 3 %  50%  [ 3 ]
Kúpil nové repro trojpásmové 2 %  33%  [ 2 ]
Opravil staré 1 %  16%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 6

Odeslat příspěvekod EKKAR 31. 10. 2016 22:13

Čemu říkáš "malé"? Udej rozměry nebo objem ozvučnice, případně i výkon, ty znalče...

P.S. - pořád ještě čekám, kdy mi odpovíš na otázku "Co je to dynamika signálu?" - když ses už tím výrazem v sekci u gramců oháněl jako Yo(u)da světelným mečem, ty jedna vovčí mluvo ...
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod krmelec 1. 11. 2016 09:56

Ja mám dobré zkušenosti z Kef R300, takový neunavující dlouhodobý poslech.
Na stereophile dopadly dobře i Wharfedale Jade 3 - http://www.stereophile.com/content/whar ... DRjzEbl.97
CW DAC 1 + Yamaha A-S501 + Wharfedale Linton Heritage
krmelec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ThalesX 2. 11. 2016 17:27

platprd píše:Tak nadhoď nějaké malé třípásmovky, které hrají dobře, jsem zvědav.

Komerční ti moc neřeknu, zas takový přehled v komerci nemám, ale slyšel jsem třeba výborně hrající německé studiové monitory, které byly vystavené na výstavě Highend Praha. Jméno si sice nepamatuju, ale dalo by se to teoreticky dohledat protože vím že jsem si k tomu dělal poznámky. Vzhledem k cenovým relacím na této výstavě byly i za ještě přijatelnou cenu. Vzhled byl trochu vintage, ale hrálo to fakt perfekt. Pak znám ještě pár DIY projektů, které též hrají velmi dobře. Ostatně bodejď by ne, principiálně tomu nic nebrání, jde jen o to to neodfláknout. Když to někdo neumí a nebo to chce ojebat tak je jasné že dvoupásmo hraje lépe jelikož se tam dá udělat méně chyb.
ThalesX
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod petison 2. 11. 2016 18:29

Tady šlo spíš o to v tomto příspěvku,kde tazatel odkazoval na Pioneer CS-5070 v ceně okolo dejme tomu do 10 000 Kč. ,tak nemá cenu kupovat třípásmo.V kategorii levnějších regálovek bude lepší volba dvoupásmová regálovka.
petison
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ThalesX 3. 11. 2016 17:18

Ano, s tím už se dá souhlasit. Za desítku nové komerční třípásmo, které je k něčemu, nekoupíš.
ThalesX
VIP uživatel

Předchozí stránka