Ahojte,
ako PC repraky som doteraz vyuzival Audioengine A5+. Po prestahovani sa do noveho domu a kupeni telky, som ich presunul do obyvacky, aby som mal lepsi zvuk pri sledovani filmov. Velku miestnost (cca 35m2) uz ale A5ky nedokazu tak dobre ozvucit, a pri sledovani filmov mi chybaju basy, dynamika, taky ten wow efekt ako v kine.
Rozmyslam, ze by som ich doplnil subwooferom - A5ky nan maju zvukovy vystup. Audioengine robi aktivny sub S8, ktory by sa hodil k mojim sucasnym reprakom. Ale chcem sa spytat, mate s nim niekto skusenosti? Alebo nejake odporucania na kvalitny subwoofer v tejto cenovej relacii? Da sa vobec za cenu okolo 300E vyrobit a zohnat solidny subwoofer? Chcel by som len, aby miestnost vyplnil zvukom, pridal spodnejsie basy, ale aby tie boli rychle a pevne, nie rozliate dunenie.
Rozmyslal som aj nad tym, ze namiesto kupy subwooferu, radsej predam moje sucasne repraky, trosku priplatim a kupim nejake riesenie na ozvucenie obyvacky. Napriklad taketo Onkyou: https://www.alza.sk/onkyo-ls5200-cierne-d4535558.htm . Ale hrali by taketo bednicky lepsie, ako dva monitory plus subwoofer?
Vdaka za rady a pomoc.