Dynavoice Definition DF5

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod BigglesO27 15. 2. 2019 11:33

Přemýším o bednách z nadpisu. Zesilovač Denon 720AE, zdroj OPPO UDP-203, Sony PSH-X500, a starší tuner. Místnost cca 25 metrů čtverečných, výška stropů 3,8m, poslechová vzdálenost cca 4m.
Je to smysluplný nápad coby upgrade z regálovek DALI Concept2? Nestěhovat se do "většího", tak bych si regály nechal...
BigglesO27
Junior

Odeslat příspěvekod Bazi 36 15. 2. 2019 15:13

Vetsina nových dynavoice hraje vzhledem k cenovce fajn. Navic maji manualni moznost nastaveni výšek v krocích +- 2db. Jen pozor na směrovost. Je tu pár nových majitelů,kteri si museli s umistenim a natacenim reproduktoru opravdu pohrat. Pokud najdes idealni polohu,budes spokojen.
Bazi 36
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Leony5 15. 2. 2019 16:13

Pravda, měl jsem df-6 ale jinak jsou to dobré sloupky za ty peníze. Jsou náročné na umístění. Čím dále od zdi tím lépe.
Leony5
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BEEBO 16. 2. 2019 22:34

Mám je ještě doma a na tu cenu hrají skvěle. Je fakt, že je mám na děleném zesilovači, tak z nich dostane maximum. Mám doma i jiné bedny za vyšší cenu, zvukově jsou jiné, ale netvrdil bych, že lepší. Jen ten Denon zesilovač bych nedoporučoval, taky jsem ho měl a nebylo to zvukově ono. Provedení, ale bylo fajn.
BEEBO
Junior

Odeslat příspěvekod petison 18. 2. 2019 09:07

Ten zesilovač 720AE bude pro ně brzda.Ale chápu,že to asi neuznáš(každý si chválí to co má doma).Zvukově si výměnou za Dynavoice Definition DF5 polepšíš.Pokud máš možnost půjčit si jiný zesilovač,tak to udělej a porovnej.Pak uděláš to co já , že se toho Denona rychle zbavíš.
petison
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BigglesO27 18. 2. 2019 09:36

Dík za poznatky.
BigglesO27
Junior