Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
tombas píše:Rhades píše:Ty dynavoice se mi vážně líbí, jen doufám že je budou mít v černý, píšou tam na dotaz, a ještě bych měl možná blbý dotaz, ale nikde u toho nepíšou jestli u toho jsou kabely!?
Ty Dynavoice bych kombinoval nejspíše s Marantzem, mají vysokou citlivost a nižší výkon Marantze jim nebude vadit, je to příjemný a dynamický receiver.
martas38 píše:Mám k Polk S55E klasickou repro dvojlinku (mám ji už tak 20 let), průřez tuším 4mm a je to podle mě naddimenzované. Metráž z nějakého Datartu nebo tak za pár korun metr.
Co se týče výkonu, můj receiver dá 2x85W do 4Ω. Pouštím to doma tak na 10-15% výkonu. Ano výkonová rezerva je třeba, navíc zesilovač má při nižším výkonu nižší šum a zkreslení, než když jede na plno. Ale ber to tak, že doma to pouštíš do 10W a při těch deseti wattech v běžné místnosti je to u sloupů takový randál, že takřka není slyšet vlastního slova. Takže je fakt jedno, jestli je výkon 150W a nebo 85W.
Myslím si, že kombinace Denon Polk bude parádní, je to snad jeden majitel, nebo spolu alespoň obě značky spolupracují a často se to prodává venku v setech.
Jinak za mě Polk šťavnatý hutný zvuk se zvýrazněnými basy a výškami a ani k filmům není subwoofer třeba. Za ty prachy to hraje parádně. Předpokládám, že u menších S50E to bude podobné.
Filmaister píše:Tak doufám chlapci, že s tím Denonem budou hrát ještě víc než slušně, dle recenzí ano. Díky za info, mám stereo, tak pořídím kabel průměr 4 mm ať je klid. Délku budu potřebovat max 1,5 m na každou stranu, možná ani ne. Mám je tady v práci u stěny, krásné krabice, doma vybalím
![]()
![]()
. Mají ty Ohmy vliv na kvalitu produkce?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků