od Yiakubou 13. 3. 2020 19:00
Pratele,
opet dekuji za prispevky. Nejvic asi souznim s tombasem. Nechce se mi prilis resit spoustu komponent, Rpi, nebo neco podobneho a taky mi prijde zvlastni do sestavy za desitky tisic michat nejake low-cost komponenty. Treba se k tomu doberu, ale pro zacatek bych chtel zacit spise jednoduseji. Nejradsi bych all in one reseni a la ten Marantz PM7000N. Nebranim se rozdeleni do nekolika komponent, ale dulezite je pro me i pohodlne ovladani pres dalk. ovladac, apod. Ten bluesound si rad poslechnu, pokud bude mozno, ale nejak se mi nechce verit, ze to bude dosahovat kvalit treba toho Marantze + repro za 30-40k. Schiity si chci nechat u PC pro sluchatkovy poslech. I kdyz bych Bifrost mohl vyuzit jako DAC k nejakemu zesilovaci, tak opet bude problem s nepohodlnym ovladanim.
Do Vmaudio asi zajedu pro poslech, ale tady mam obavy, ze to zpusobi az prilisne navyseni rozpoctu. Stejne jako planuji navstivit studio Xavianu, ktere je take blizko. Jeste predtim bych si ale rad poslechnul 'klasicke' znacky, co se tu zminuji - Wharfedale, Dali, atd. a uvidim, jake kombinace mi doporuci.
Velky hifi: 2xNUC (Euphony Stylus/Endpoint) > Singxer SU6 > Trinnov Nova > RIHA LINE-4-DAC > 2x B200 bi-amp > Mega V2 Plus Custom
Maly hifi / produkce: RME Fireface UCX II > Neumann KH120 II + 750 DSP + NDH30