To já fakt nepoznám, jsem tu spíše nárazově, když něco nakupuji, protože jsou tady fakt velcí odborníci a lidi, kteří jsou ochotni obětovat svůj čas i na pmka a poradit. Agresivní jsem asi byl a pak mě to docela štvalo, ale tyto prizpevky mi nedávají v určitých bodech hlavu ani patu, motaji se tam jabka z hruškama, ještě v tak obecné rovině.
Ke všemu jsem dlouho zjišťoval kde by si mohl poslechnout ty polky, bronze 5 a ideálně i QA 3050i a tyhle Entry level bedny, proste tak často v poslechovych místnostech nejsou a už vůbec ne všechny najednou, tak mě zarazilo, že někdo je má všechny naposlouchane, když používá na popis "vinařskou" terminologii a oplývá se spojeníma jako lavor a neúnavný (přítom už jen to je nesmysl, lavor je snad nejvíce unavná varianta), typický americký zvuk (kolik lidí v ČR může říct, co je to typicky americký zvuk, to snad byla doslovna citace pana Březiny). Taky by mě zajímalo jak teda vypada velký sloupek když je polk s55e malý? A následně je doporučovane skutečně maličké a lehoučké bronze 5. V jednom prizpevku zase píše o základní řadě, přičemž základní řada je T. Na oko sice odborný text, ale pro mě snužka nesmyslů a očividně jsem se teda trefil, že jde o pohadkáře:)
Je hodně témat, které jdou řešit bez přímé konkrétní zkušenosti na základě jiných vědomosti a obdobných zkušeností, ale určitě ne takovou sebejistou suverénní formou.