Pripojenie: Tvoja tv, audio vystupy .... 3,5mm JACK OUT, OPTIKU a HDMI ARC
1,JACK 3,5 (analog vystup)aktivne repro (npr: Creative T20 za 60€) mozes pripojit aj do sluchatkoveho vystupu, ale to ma audiofily ukamenuju. (mal som to tak na minulom TV a bol som spokojny

. Je ale pravdou, ze som mal zvuk separe podporeny SubWooferom. (cez analog 3,5mm rozbocovac)
Vyhodu to ma taku, ze tie Creativy vedia detekovat signal a budu sa zapinat , ked zapnes TV. Vypnu sa asi cca 15min po vyp. TV a ovladat hlasitost budes DO od TV.
2,cez OPTIKU (dig.vystup)Tam uz hlasitost (na 99%) budes ovladat separe dialkovym ovladacom od REPRO.
Cize bud "DO" budu tvoje nohy a ruka, alebo kupis aktivne repro s DO. (npr Edifiery s DO + prevodnik D/A, ak nemaju opticky vstup)
3, cez HDMI ARC (digit.vystup)Najst aktivne repro s HDMI ARC je dost problem. V idealnom pripade, budes vsetko ovladat dialkovym od TV a aj zapinat/vypinat sa budu s TV.
viewtopic.php?f=1711&t=1307472+ Klipsch The Fives (ale su tiez drahe)
Ja som posledne vyskusal kvazi soundbar Creative Stage 2.1 s HDMI ARC (za cca 90€) a fungovalo to (ovladat zvuk a on/off s TV). Soundbary neodporucam, ale tento Creative milo prekvapil. Uvital by som jasnejsie stredne pasmo.
Npr: Domace kino Harman Kardon za 900€ co mam, ma HDMi ARC...ale fungovalo iba ON/OFF s TV, ale hlasitost nesla ovladat DO od TV. (smejdska predrazena robota)