Ahoj, chtěl bych si propojit TV se starou Hifi věží a zároveň DVD, abych nemusel pořád prehazoval kabely. Mám to zatím napojené přes 2x cinch DVD s hifi, takže hifi mi hraje jen z DVD ale TV propojenou s hifi nemam. na TV mám jack a optický kabel jako výstup zvuku a mám doma jack - 3x cinch a scart, ale když píchnu jack do TV přes 2x audio cinch do scartu a scart pichnu do DVD, ktere mam propojene s Hifi právě těma 2 audio kabelama zvuk nejde... Převodník z optiky na analog se mi kupovat nechce. Díky
Na staré TV jsem to měl připojené stejně jen opačně, protože tam byl scart v TV a to šlo do DVD, které byly propojené s hifi věží přes další 2 cinche a TV hrála do věže. Na nové TV je klasický Audio výstup OUT jack na sluchátka a zkoušel jsem to napojit přes scart (jack z TV + 2x cinch) do DVD a DVD je spojené s hifi věží 2 cinch kabelama, ale nehraje... posílám foto - takto je propojené DVD s věží - žlutým černým je propojené DVD s věží a do toho scartu v DVD jsem napojoval jacka z TV, který má na duhém konci cinche do scartu.