Potreboval by som radu ohľadne repro do obyvacky k nasledujucej zostave.
Zos. Technics SU V500, CD - Technics Sl PG200A, Deck TEchnics RS-BX-747, Tuner Technics ST-GT650 a teraz dokúpené gramo Sony PS-LX300H + audiocast IEast M5
Hudbu počúvam aj ako doplnok (práca ...) ale ak mám čas tak si sadnem a započúvam sa do obľúbených CD, platní, kaziet - (Sting, Dido, REM, Metallica, Faithless, klasické piano..)
Môj vkus je skôr - elektronická a rocková, metalová hudba, sem tam si pustím aj jazz prípadne klasiku, ale netvoria väčšinu.
1-2x mesačne zostavu využijem aj na pozeranie filmu (iba stereo).
Doteraz som nemal nejak čas ani rozpočet na riešenie reprobední, a kým boli deti malé ani smo nechcel investovať nakoľko na týchto sú zatlačeniny a na basáku aj diera asi od ceruzky. Chcel by som však teraz postúpiť o level.
Používam DIY repro z 2cm MDF s basreflexom spredu - 1x stredobass repro TVM 16,5cm a 1 x výškač, myslím tiež tesla ale nič moc extra + 2 pásmová výhybka. Rozmer bedne je asi až moc velký k týmto komponentom (27x100x33). Obyvacka je cca 30m2 , otvorená s kuchyňou a chodbou.
Repráky by určite nemali byť čierne, a už vôbec nie lesklé - blízkosť krbu - tj v zime viac prachu.
Rozpočet je max cca okolo 300 eur za pár. Možno si teraz poviete načo sem ten píše, za tie peniaze sa nič normálne nedá kúpiť. No k tej zostave ktorú mám a po doterajších bedniach bude asi akýkoľvek výber krokom vpred.
Po prečítaní pár vlákien viem že Magnat Supreme tu nemá veľmi dobré meno, k môjmu vkusu by však asi sadli a hlavné sú aj v hnedej farbe (podmienka manželky). Mám rad mohutné basy a zreteľné výšky. Stredy nemám rád ak sú veľmi dominantné. K sérii 1002 by som sa vedel teraz dostať za nejakých 260eur za pár a 2002 za nejakých 310. Že vraj na môj hudobný vkus a sem tam domáce kino sú ok aj bez subw,
Poprosím niekoho kto má s týmito reprákmi skúseností, prípadne privítam všetky nápady a Vaše postrehy. Mal som ešte vyhliadnuté bazárové KLIPSCH rf62, avšak tam bola cena 450 a k mojej zostave by to bolo asi ako Mercedes a TOMKET pneu