Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
brodus píše:Zdravím zvažuji koupit k Yamaze 803d do ložnice Heco Aurora 700?Nejprve jsem byl rozhodnut pro regalove repro na stojanu,ale sloupy budou bezpečnější protože pravé repro bude cirka 70cm od vstupu do ložnice,a bojím se že regal na stojanu bych ve tmě,ať ovíněn či rozespaly mohl shodit..(
brodus píše:Od těch je chci brát v red provedení bo mám poličky i knihovnu v červené barvě.Mám to cirka 100km,to by problém nebyl,jen poslech doma,je poslech doma.V jakém provedení je máš a na čem je posloucháš? A zvuk ..co posloucháš za styly???
brodus píše:Od těch je chci brát v red provedení bo mám poličky i knihovnu v červené barvě.Mám to cirka 100km,to by problém nebyl,jen poslech doma,je poslech doma.V jakém provedení je máš a na čem je posloucháš? A zvuk ..co posloucháš za styly???A podle recenzí jsou citlivé a nenáročné na zdroj,tak tam by to mělo být ok,ale jestli jim bude Yamaha chutnat bych zjistit samozřejmě chtěl? Když už se odhodlam vzít zesik do kufru bude to pak možná ještě zamotanější,doma tam strčím flešku,zapojim a do pár hodin vím na čem jsem;-)
brodus píše:Jaaaajjj..Nic ve zlém,ale pod strop patří maxo pavučina:-)))).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků