od axton 12. 5. 2022 20:57
Zdravím
Aurory 700 vlastním cca měsíc. Před nimi jsem měl Dali Zensor7 a je to pro mé uši veliký skok do předu, ve prospěch Heco (pořád se rozehrávají).
Mám je ve 20m2, což je drobet více, než plánuješ.
Sama za sebe je to soustava laděná více na basovou složku, ale není to žádný zemětřas, nebo dunivý bas. Je jen takový hutnější, kulatější, za mě příjemný.
Když mají náležitý prostor kolem sebe i za sebou, dokáží vytvořit opravdu krásný zvuk s obrovskou scénou, vyjádřením prostoru a hezkým rozlišením jednotlivých pásem.
Když jsem si je koupil a doma připojil ještě k Marantz pm8003, bylo mi jasné, že se bude konat dlouhá poslechová seance a že to chce v práci dovolenou.
Na to, že tyhle sloupky nestojí žádný ranec, zvukově dokáží velice příjemně překvapit.
Ještě jsem k nim pořídil Magnat mr780 a s ním mi zvuk lahodí ještě více.
Hlavně zobrazení prostoru je teď ještě větší a hřejivost díky elektronkám v předzesilovací části dává zvuku moc příjemný pohodový charakter, který se dá poslouchat hodiny a hodiny v kuse.
Heco Aurora700 můžu doporučit, ale chce to si je prvně poslechnout a asi nejlépe, třeba oproti záloze, vyzkoušet v prostorách ložnice a poté se rozhodnout.
Ať je tedy výběr s dobrým koncem a následuje radost z poslechu.
Magnat MR 780,HECO Aurora-700,Loxjie D30,Hama dit2010