Uplne nesplnilo, ale koupe nelituji. Myslel jsem, ze i normalni zvuk z bezneho vysilani v Dolby surround bude mit efekt prostoroveho zvuku, byt umeleho. Jasne, ze jsem v tomto smyslu nemohl cekat asi nic jineho, ze i zvukove vysilani musi teda byt neco vice nez Dolby surround, musi byt primo v Dolby Atmos, to jsem zatim nezkousel a nebudu si kvuli toho porizovat sluzbu, kterou nevyuziji. Jako Netflix apod.
+ zvuk je samozrejme o necem jinem, nez v TV. Zejmena basy samozrejme. Na hifi sestavu nema, ale neurazi.
+ spotreba. Tady jsem opet prijemne prekvapen, podobne jako u samotne TV TCL. Sporeba pro bezny poslech je 5W, volume na 50% a to uz je celkem dost nahlas je 10W. Tady jsem cekal mnohem vyssi cisla
+ subwofer na nozkach, ze jako pro sousedy je to lepsi
+ spolecne ovladani diky eARC a CEC
+ prehledny a intuitivni DO
+/- zvukove mi to nekdy prijde prilis ploche, ale nejsem schopen posoudit, protoze nemam srovnai s jinymi soundbary ... no a vim, ze muj sluch ma nejaky deficit, neslysim uplne nektere vysoke tony.
- laik si opravdu musi precist navod, aby vedel, ze je potreba propojit HDMI out na soundbaru a v TV s HDMI 4, ktere ma eARC. Konkretne u TCL je tento port schovany pod kartou Irdeto pro satelitni prijem, no tak jsem 1/2 dne intuitivne propojoval nepropojitelne, nez jsem si precetl navod

- nedari se mi pridat soundbar do TCL Home, proste jej nenajde a TCL Home nabizi pouze 4 jine soundbary jako predvolby pro pripojeni
- opet jsem musel pouzit navod, abych prisel na to, ze tlacitko BT je treba podrzet dele, aby se nastavilo parovani. Teprve pak se podari skutecne propojit soundbar s telefonem. Kdyz jsem pouze kratce stisknul tlacitko, tak jsem normalne s telefonem soundbar sparoval, tvarilo se, ze je to sparovane, ale zvuk se nedarilo prenest
- nejde pridat do Google Home. Vsechno odklikam, vse ok, ze soundbaru se ozve zvuk, ze je propojeno, ale nakonec aplikace rekne, ze soundbar byl nastaven jinym uzivatelem a ze je potreba soundbar resetovat. Jak, to nevim. Ze by si to pamatovalo, ze soundbar pouzivalpuvodni majitel? Se mi nezda
- stand by rezim super, ze vypnuti TV da i soundbar do stand by rezimu. Jenze stale vidim, ze subwofer se snazi pripojit, ze LED vzadu na nem blika. A tak stand by rezim bere spolu s TV 1.5--2W, misto 0.5, ktere ma jen TV a co jsem schopen u stand by rezimu akceptovat.
(edit)-spotřeba ve stand by spolu s TV TCL kolisa impulsivne mezi 0,5-1,2W podle toho, jak se snazi subwofer pripojit. To je akcepotvatelne. Je potreba ale soundbar vypnout zvlast. A skutecne do stand by modu, kde didoa sviti. Pokud vypnu pouze TV, tak jde soundbar do sleep modu, kdy dioda na panelu blika a spotreba je pak tech 1,5-2W. V TV TCL mam povoleny veskere volby pro ovladani soundbaru
Nejaky tip na youtube nebo na Ulozto neceho, co by bylo v Dolby Atmos