Sestava Denon + Wahrfedale

Stereo a vícekanálové reprosoustavy, subwoofery

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kinstv2 28. 12. 2022 13:41

Zdravím všechny,

rád bych se podělil o zkušenost se sestavou u známého. Jednalo se o menší místnost, cca 20 m2, zesilovač Denon PM1500 AE, k tomu repro, sloupy Wharfedale EVO-30, zdroj starší model od Onkya, typ nevím, ale podle šasi už to byla vyšší třída. Poslouchal jsem album od J.A.R. Nervák, které moc dobře znám na své sestavě (Pioner SX 737 + AQ Labrador 21), kdyžto srovnám s mojí sestavou, tak takhle měla lepší podaní basů, ty sloupy, moc pěkný, jak kdyby tam byl v místnosti někde subwofer, výšky parádní, středy a prostor taky. Hrálo to moc příjemně a klidně bych si to album poslechl ještě jednou :) U zesilovače byly ale přidány korekce basů a výšek, nechtěl jsem do toho zasahovat, nevím, jak to hrálo bezu korekcí. Ale takto to bylo tak, jak to má být.
Když to srovnám se svou sestavou, tak ten Denon s Wahrfedalem hráli o třídu lépe.
kinstv2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Duddits_cz 28. 12. 2022 14:34

Když na to tak koukám, tak se to nedá porovnávat. Pioner SX 737 je už hodně vintage s poměrně nízkým výkonem a repro jsou regálové, sloupy budou mít těch basů více. Ještě další věc je akustika pokoje, jakou máš ty a jakou známý. Ale není se, podle mě, čemu divit.
Yamaha R-N803D + Cabasse Jersey MC170
Duddits_cz
Mírně pokročilý