Jsen znovu juknul(patral v paměti) a nevim nevim???Cabasse 170 jsem poslouchal v Rodelu,kde jsem bral kabely a stojany. A ten nižší model od Magnatu neber!!!Ja vzal třeba jen zakladni model reprokabelu okolo 3k s bananky,(zlepšilo to prostor,čistotu,ale zase dost pohltilo basy.

(.Hlavně hodně udělá i zesilovač.Ale když jsem u kamoše na baraku (ma +,- podobny prostor s kuchyni co ty a sedačku před aparaturou blíže,a taky Yamahu 803)zkoušel moje GoldenEar ..uplně jiná disciplina.V jeho prostoru hrály moje bedny příšerně,zblizka jakžtakž,ale o 2m metry dále se nedaly poslouchat..

(.Takže jak ti radil někdo vepředu,do tehle metráže spíše sloupy nebo regály za vice peněz.Hlavně se připrav na to,že doma to hraje uplně jinak než ve studiu.(to ti jen zkresleně napoví charakter beden ( ty si aspoň poslechni na zesiku,co si vybereš!Výběr beden je radost,složitá disciplina i pakarna zaroveň..

.Ja stejně dopadl(bohužel pro sousedy) ,že na metal a rock,chodim do obyvaku na letitý Kenwood ka 5090r,se sloupy od Tannoy.Hodně štěstí při výběru;-).