od _daRK 17. 7. 2023 16:25
Kuba4 píše:Tak 2 60cm čtverečky to fakt nezachrání. Lepší akustika místnosti jde ruku v ruce s jejím zabydlením. Nejlepší bude, když od dveří ten pracovní stůl vůbec neuvidíš a bude trvat 3 minuty než k němu přes množství věcí v místnosti vůbec dojdeš.
Tak teraz neviem, naznasal som uz vsetky veci z pivnice, co zostali po stahovani a teraz niektori pisu, ze to nie je dobry napad... Ale nie, robim si srandu a predpokladam, ze aj ty
Zavesil som velky obraz naplneny molitanom na bocnu stenu a tie dva akusticke panely som dal na obe strany stola. Celkom sa mi tam pacia aj z estetickeho pohladu. Ozvena tam uz nie je, ale dost sa zvyraznili basy, musel som ubrat na EQ. Je to o poznanie lepsie oproti povodnemu stavu.
Dakujem vsetkym za podnetne napady, este som neskoncil, postupne to vytunim. S posluchom dalej od repro som sa rozlucil, to budem riesit vo vedlajsej miestnosti, kde mam vacsie repro. Som s tym OK. Pri prac.stole bude len blizky posluch (a samozrejme sluchatka).
HP: Hifiman Edition XS
IEM: FiiO FH7,iBasso IT04
DAC/Amp: Lotoo Paw S1,Chord Mojo,HibyR3,iBasso CF01
Iné: Sony WH-1000XM5,WF-1000XM5
TV/Audio: SONY KD-55XF9005;Yamaha RX-V683 ► DALI Zensor 3+Yamaha NS-SW200; Triangle Elara
Predaj: iBasso IT01s, IT04, FH7